Трип репорт Killer Kush from GLOCK

enedy

Київ
Мес†ный
Реакции
574
Продавець - @Glock
Перевірка - https://bmwrc.bz/t10867/
Tester - @enedy
Толєр - день перед тим банка мандарину від теона і оріджінал хейзу від сумнозвісного планєти, день перед днем - невідома шишка від амфхаусу і банка танжа від папивейдера
Вєщєство - шишка на фото
Органолєптіка - в міру смальна, трохи ззовні підсушена
Запах - аромат пряног-солодкого з істинним шлейфом шишки як вона є

Killer kush

KMBsWlD.jpg

00:00 - підготував 0.1, нарізав, запах нєімавєрний. процес відбувався на Либіді, туди вже прийшов зі своїм напасом, засипав, випалюється гарно, заходить теж не важко густий дим, виходить піддалюючи. кашлянув - то й подумав шо кафану.
00:02 - задумався про те, що напирати починає з першої секунди, коли випустив дим, пішов вздовж річки і очікував напору
00:05 - почало вирівнювати на стабільно-прущий період. рій думок, максимальна концентрація в собі, йдучи по берегу шишка набирала обороти, очі починали тиснути аж
00:10 - більше вже нанапре, а вот тримати буде
00:20 - дійшовши до місця, де треба було би перелазити через забор і виходити в люди, я ще трохи затримався біля річки, постояв, подумав шось, поклацав в телефоні, сфоткав фігню на трубі, в якій побачив лице і тоді переліз пішовши далі по справах
00:40 - дуже подобається рівний ефект грьобу - він не коливається, а стабільно проводить тебе по твоєму шляху
01:00 - вже був час вирушати додому, добре що я захватив з собою фюзті, бо сушить нєістово. йти за годину часу стало важкувато, може в знаки далась для мене пізня 23 година, може той факт, що я живу на горі і треба сили віддавати на пійом
01:30 - добрався додому, згадав що маю сіжки на столі, взяв одненьку - а вона мене хоп і на сраку, хвилина і я одупляюсь, сідаю за форуми і розумію, що не переконцентрувавшись на шось більш толкове я і не замічу як ефекти пройдуть повз мене, але вийшло так, шо заліп на цій думці і всеодно проїбав час на інтернет

"друга година вже йде, а мене все ще пре" - половина репорту була написана вчора, тому цю фразу залишив)

02:10 - десь тут приблизно зібрався, поняв, шо навіть не концентруючись на тому, як пре, пре всеодно і пре сильно. мислєнно похвалив ґлока за хороший прущий шиш
03:00 - тільки на такому пізньому відрізку тебе майже повністю відпускає, залишаючи холодок втоми, який супроводжується сильною розслабленістю тіла і бажанням нічого не робити, але тут я прийняв рішення вкрошити ще 0,1 для міцного сну, що і було зроблено
03:20 - буду вважати точкою, коли все закінчилось, бо нова банка дала нову спіраль розвитку, хоча постефекти ще би до 4х годин тягнулись точно. напеврло знатно знову, а через 15 хвилин поновлена баньоха вклала мене в ліжечко)

fUpaTXz.jpg

Стелс і місце - 4/10 - шишка замотана в харчову плівку, запах виривається, як дикий звір, положна в кіндер, який лежав в ненадто надійному місці біля шини на відносно проїжджій частині
Продавець - 10/10 - все як в армії, по розкладу

Загальне враження
- 9/10 - хочу вірити, що це рівний початок для нового шопу, який не злиється за місяць

Дуже вдячний за чудовий репортаж

Назад
Сверху Снизу