- Реакции
- 574
Посилання на продавця - https://bmwrc.bz/t10967/
Тест - @enedy
Продукт - шишка Critical Kush, дуже насиченого яскравого кольору, з приємним запахом "яду", добре пролічена, не надто суха, нижче на фото буде
Вага - ~1г

Тест - @enedy
Продукт - шишка Critical Kush, дуже насиченого яскравого кольору, з приємним запахом "яду", добре пролічена, не надто суха, нижче на фото буде
Вага - ~1г

00:00 - засипаю десь біля 0.08 - 0.1мг в трубку, випалюєтсья добре, закагляло навіть на вході, запах не підводить - реально яди, подумав про себе
00:01 - нагрібати почало майже відразу, очі наче набрались суперсили і аж підпікати почали, сльози від кашлю пройшли, чекаю виходу на плато
00:04 - я вже крутячи педалі підіймався від точки прокуру і місця кладу. окремо про нього - не надто примітне, в районі рельс і будівництва нових житлових масивів - людей мало, але і простір дуже обмежений - мені б на ровері було складно втікати будь-куди, бо єдині два доступні виходи - це круті горки, куда замахався я підійматись на першій передачі) але піднявшись відчув як ж круто мене нагребло
00:10 - вийшов остаточно на плато, як не дивно, але катаючись мене зовсім не застанила індіка, а неначе нагребла сатівщина, ясність думок, чітка скоординованість рухів: зробив я декілька кружків біля посольства сша і поїхав в сторону дому
00:20 - їхалось дуже легко, на відміну від протилежної дороги, десь взялась куча енергії, їхав, пригав, музика в вухах ще більше додавала кольорів цій велопрогулянці. я відчував як сильно мене пересушило і старався не придавати цьому значення, бо це чомусь наганяло на негатив на фоні цього накуреного піднесення
01:00 - приїхавши додому замітив підвищенний тиск, тому прийшлось трохи охолонути і перепочити, вже пішло за годину, а натиск крітікала все такий ж потужний і ні трохи не переходить в індіку, я все так само хочу десь себе діти, а не просто сидіти, тому починаю хоботи - закинути вєлік, вмитись, відписати всім, шось підприбирати і накінець того всього мене почало стоунити
01:40 - перехід на індіку виявився доволі таки відчутним - важкі очі, моментальна лінь, тепер, поївши, хочеться позаліпати на форумах під різноманітну музику. тільки що пересилив себе переважити гешку і пофотографувати її, бо дуже симпатична
02:00 - стається найнеочікуваніше - різка втратата набраної висоти,чомусь дуже стрімко я зрозумів, що відпускає не по часам, а по секундам, приймається рішення дозаправитись і вирівнятись. але, друзі, індіка нє дрємлєт - я заліп на пів години. і тільки в
02:30 - я почав нарізати другу банку, на це пішло ще хвилин 10 і вже стоячи біля апарату, я розумів, що ефекти ще залишились, легкий шлейф покуру у вигляді зятягнутості, ліні і початку прокрастинації
Банку цей раз і напалив більшу і вона мене вже присадила на добрих 5 годин з постефектами, які я скрасив смачним пивом з ніштяками)
Перейдемо до висновків:
Шишка в хорошому продажному вигляді, з такими ж конкурентноспроможними властивостями - 10/10
Клад - місце середньорівновіддаленне від мого місця проживання, заритий в землю, в 2х зіпах і невеличкому 2х-шаровому скотчі, пропускала запах через це все, саме місце доволі надійне - 8/10
Магазин - бачив, що вже зарекомендували себе на сусідніх площадках. Оператор якісно виконує свою роботу, невеличкі діалоги з такими ж виясненнями і ми дійшли згоди - 9/10
Магазин надав на тест шишку, яка дійсно заслуговує вашої уваги, однозначно рекомендую