Трип репорт Amnesia від LuGanjha

enedy

Київ
Мес†ный
Реакции
574
Магазин - https://bmwrc.bz/t10965/
Strain - Amnesia
Вага - ~1 г
Тестер - @enedy

Отримав посилку, стелс - одяг, по чому відразу запитання - у вас секондхенд ? чи шишок 20 г ? але за стильний підгон дякую

Шишка - майже та, яка тільки но злетіла з дерева, не до кінця пролікована, але з одним з найкращих запахів, які доводилось чути. решта - на фото

00:00 - засипаю ~0,1, випалюється добре, заходить легко, не дере, відчувається погана пролєчка
00:05 - починає наміняювати, відчувається прилив думок в голові, а з ними і усвідомлення, що таке амнезія по своїй суті
00:10 - вернувся додому і не розумію, чого так слабо накурило, вроді і засипав нормально, а в голові наче недоскладений пазл, відсутність відчуття повного накуру, ніби як недоперепив.
00:20 - думки перебираються так, як цьому навчає сорт, швидко від сатіви і обривчасто від назви
00:30 - вирішено підкурити ще 0,1, довго рішення не оспорювалось, чік і дим в мені, зараз відчувається трохи більше впуску в тріп, думатись сталось більш чіткіше і роздуми осягали якогось оформлення
00:40 - почитавши всякі сайти форуми знову завтикав на то, шо дуже сильно забуваюсь все і це навіть підхарило трохи)
01:00 - дуже швидко проминає час, одягнув кроси, вийшов трохи двір, покурив сіжку трохи притиснула вона і неначе застоунила на трохи, але вернувшись додому все вирівнялось, знову креативний хай і забудькуватість, яка по трохи набирала обороти і заміняла будь-які протупи на бажання підхарчуватись чимось, добре, що залишились всякі фрукти, трохи угомонив прояви апетиту
02:00 - все так швидко летить час, важко встигнати за ним, помив підлогу, бажання хоботитись пропадає по трохи, більше хочеться шось почитати, почути, взнати
Приблизно до години всі ефекти зійшли в нуль, залишивши за собою лінь і не бажання шось робити взагалі, вот прям хочу пива і на наступну мить наслідок амнезії і вже не хочу

Висновки:
Стелс - взагалі надійно, але актуальне запитання зверху залишається 8/10
Шишка - не підготовлення для кінцевого споживача, сам ефект також ненадто вражаючий - 6/10
Продавець - на скільки памятаю, здається, виконав обіцяне, 10/10

Ну хоть у кого то такое же мнение как у меня, а не пустые слова... Недозрела шишечка, правда?

Назад
Сверху Снизу