Добрі шишки для добрих людей від AmazonDrugs

Реакции
150
Дами і господа, хлопці та дівчата, і просто соляні пацики: хочу поділитись своїм тріп-відгуком за шишки від магазину AmazonDrugs
силка на даний шоп https://bmwrc.biz/t12096/

Коротко про мене: чол, 27р, 70кг, 167 см, толлер -хапаю потихеньку кожен день.

І так: фартануло мені на пробу від цього магазину. Адрес кладу видали в день запису. Хочу відмітити, що кладчик зробив аж три фотографії з місця кладу, прилягали координати на карту і був детальний опис, все зробили, щоб легко було знайти шишки. Місце хоч і майже в центрі Києва, але взагалі без палєвне, я сняв клад і відразу там же знайшов водніка, ну і канєшно затестив на том же місці.

00:00 Розмотую зіп пакет, відчуваю запах шишечок, принюхуюсь... Я ніби і гурман аромату шишок, але у цих я не відчув нічого крім типового запаху шишок. Класичний запах шишок, без зайвої філософії.
Шишки пресовані, вміру просушені, напалюються добре.
Роблю відразу дві банки бо сильно спішив додому.
Смак шишок не відокремлю як якийсь не звичайний, класичний смак шишок без зайвої філософії))
00:10 Ефект починається плавно, нагрібає через 5 хв і росте далі. Сушнячок нормальний, розслабило заїбісь.
00:20 Я йду на метро їхати додому, відчуваю що мене їбашить, але на похуях проходжу з п'яткою біля працівників поліції, головне з ними не зустрітись поглядом)))
00:30 Якось сів в метро, заліп) Здавалось що я довго їхав ніж завжди, взагалі легко так проїхався, багато чого обдумав про життя.
01:00 приходжу додому і беру собаку вигулювати. Ефект не спадає і тримається на рівні.
01:30 Находився кароче пізда скільки, присів на лавочку щоб роздуплитись. Ефект був мені вже не таким мощним, я просто заїбався і хотів прилягти на диван. Зайшов в магаз по прикаляси.
02:00 хуярю чайок з еклером. Мої смакові рецептори були в нірвані, ефект помалу перейшов на приємний розслабон і я ще повтикавши годинку заснув як немовля.

Отож підсумуємо:
*опис кладу: 10 з 10
*місце: 9 з 10 ( -1 бо прийшлось ніхуйово находится, але для когось буде більше +, що місце взагалі не палєвне, тому може навіть 10 з 10))
*шиш: 8 з 10 (шишки хороші, але як на мене не сильно ароматні, дві банки заїбісь напирають, але я просто фанат мощного грьобу щоб аж нахуй вирубало, тому 8 з 10, без бе))

P.S. хороший магазин, з оператором приємно спілкуватись, клад зроблено на висоті, швидко і оперативно відповідають, шишло піздує. Респект магазину і успішного бізнесу!
https://dropmefiles.com/FrPfm

Последнее редактирование модератором:
Сорі що без фоток, щось не грузиться на сайт, може потім ще раз спробую.

Назад
Сверху Снизу