Трип репорт Супер фєн без отходняків від "Ушатайка" шоп

Реакции
150
Знач почнем:
Тріп по амфу від магазину "Ушатайка"
силка:
https://bmwrc.biz/t12363/page-2#post-198552

Тестіровщики я і мій друг.
Про мене і друга:Я- 176 см, 70 кг, 27 років, толлєр амф раз в тиждень. Друг похожий на мене, тільки ючає частіше, раз в день може, і так по пару тижнів))

Другий раз користувався сервісом даного магазина) Клад був виданий з детальним описанням і координатами. Я правда з першого разу не знайшов, але оператор відповів у телезі моментально і розказав, що все ок, тільки треба краще пошукати. Я вернувся і внатурі знайов без проблем, дякую оператору за моментальну підтримку!!!
Отже клад захований у два зіп пакета, добре обмотаний білою ізо, упаковано по хазяйськи короч.

Ми з другом мали забрати клад і поїхати на роботу друга і там вже заюзать. Друг працює по кришах Києва і утепляє панелі зараз перед зимою.
Мені подобається зависати в дружбана через піздаті краєвиди, і взагалі попиздіть з ним цікаво.
Значить відкриваю зіп, запах відчуваю супер адський, різкий і п'янящий) Порошок білий, сухий, практично вже роздріблений, дороги стеляться харашо, розсипаються без проблем)) Запах канєшно стоїть жестокий, наще ми тут кіло амфу стелим а не грам)
00:00 Юзаєм по одній дорозі, десь по 0,1гр. Пиче першу минуту нереально, але проходить через минут 5 повністю, просто беріть із собою водичку і буде все ок;)
Друг каже, що амф хуярить буде, він канєшно більш опитний за мене і тут він правду сказав)
00:30 Починає роздупляти, в мене аж долоні спотіли, хочеться двигатись, друг рішає брати канати і спускатись хуярить свою роботу. Я тіпа якщо що, мав йому помогти( тіпа мотузки поправить, подать шось і т.д.)
01:00 Кент вже спустився на вірьовках, каже що норм підпіздовує.
Я то заїбісь себе чуствую, включив музичку в наушніках і любуюсь краєвидом. Розганяє нереально мощно, зуби аж цокотять, стрімить збс!
02:00 Кентуха просить щоб я йому подав якусь хуйню, я беру шуруповерт і спускаю його по вірьовці, вже скоро мало потемніть і через це ми спішили доробити це не закінчене діло. Кент ще мав прикрутити пару саморізів і усе.
Насправді ми думали, що довше будем робити, але робота якось (якось))) харашо пійшла і ми бириком справились.
02:30 Зібрались йти, відчуваємо, що нас піздує нормально і берем по пивку і хуярим на лавочку в парк- класіка))
03:00 все ахуєнно , піздує і від цього хочеться говорити, ходити, бухати, курити... лиш би не сидіти на місці))
04:30 в мене була п'яяточка і ми з кентом пішли розкуритись на одну точку. Банки заходили дуже харашо, дубас цей раніше мені дер сильно, але під фэном курив його наче айкос, і навіть не кашлянув. Правда ганжа нас не дуже поміняла, але нас просто тішив сам факт, що ми хапанули і цього вже було достатньо, щоб вже не думать про банки)))
06:00 йдемо з другом додому, захотілось просто погрітись десь, а бабки на кашешки закінчились(.
07:00 Я дома, ефекта прухи вже не має такого вираженого, але серце ще хуярить, короче, я ще довго не міг заснути, лежав і втикав...
Ранок! Уходів немає, це блять мене радує! Друг подзвонив ще заюзатись, каже що ахуєнно йому і хочеться ще)
Короч, раджу даний магазин. Фэнчик тут супер якості, в Києві я такого мощного ще не бачив, від дороги сриває башню нахуй, їбашить 6-8 годин і зранку все ок, самопочуття без харєва)
Камон юзать!

Фото добавлю зараз, бо з телефону не загрузились

Не забывайте выставлять префикс .

Такой добрый и весёлый трип-репорт, приятно читать твои сочинения, улыбаюсь или смеюсь каждый раз) продолжай в том же духе. Особенно нравится что на украинском с лёгким суржем, завораживает.

Тут смешно было очень : Насправді ми думали, що довше будем робити, але робота якось (якось))) харашо пійшла і ми бириком справились.

Назад
Сверху Снизу