Трип репорт БОМБА АМФ від ZEPLAN

Реакции
150
Відразу до діла:
Коротко про мене, тестіровщика даного амфа:
Стать: чол
Вік: 28
Вага: 70 гк
Толлєр: Амф раз в місяць, Шиш кожен день.
2.jpg 1.jpg Силка на даний шоп:
https://bmwrc.biz/t16738/

Отримав отже я закладочку на пробу в Києві, район -центр можна сказати. Клад був на магніті. Опис місця, фотографія, чоткість кур'єра... - тут все на 10 з 10, забрав "в касаніє".
Місце трошки людне, але я сам вибрав даний район, тому тут без бе, впринципі - робота кур'єра на висоті, поїхали далі...)!
Запах і колір амфу передавать не буду, хто юзав - той відразу придставить) Скажу, що продукт не мокрий, сухий, кришиться добре, заходить теж нормально. Вміру різкий шлейф амфа проходить в носі через 5-10 хвилин, не протівний)
00:00 Стелю невеличку доріжку десь 0.07 мг, приймаю- пиче не сильно, я б сказав збс зайшло)
-
00:30 настрій починає підніматись, приход плавний але "увєренний")
-
00:50 відчуваю, що вже челюсть сама ходить. Дуже приємний приход, ейфорія та прилив сили розпирає!
На момент тестування я був на роботі. Працюю в офісі- кляцаю за ноутбуком. На обіді короч юзнув і пішов знач працювати)
Скажу так: -заєбца робота починає йти, я берусь за справи, на які раніше сил не було і часу, робота аж горить! Раніше убитий під шишками сидів постійно - заліпав, а тепер під фєном тупо їбашу, хочеться реально щось робити і приносити користь людям!:)
-
01:30 ефект стабільний але я виходжу в туалет і роблю ще одну маленьку доріжку, меншу ніж перший раз. Юзаю і йду на робоче місце.
-
02:00 Ефекти не застивили себе чекати- знову мурашки по тілу і аж мандражить від розгону!
-
03:00 просто їбашить!
-
05:00 вже не мандражить але і не відпускає, поробив всю хатню роботу під цим настроєм.
-
07:00 челюсть перестала ходить але якби мене ще норм так тримає, вже не так пре канєшно, але ще явно відчувається ефект амфу, хочеться послухать якоїсь музики чи ще шось поробить, ну але точно шо не спать)

Ефект тривав як на мене дууууже довго, десь годин 10, я ще довго не міг заснути вночі. Отходосів не було, на ранок навіть якось і не юзав і день пройшов без харьків, тільки планчик покурював.

Отже: РЕКОМЕНДУЮ! Все чотко, мені амф зайшов, чекатиму нових позицій товару в даному магазині.

хороший репорт бро

Хороший репорт, бро

Назад
Сверху Снизу