- Реакции
- 249
Предісторія така
Побачив на ветке в DharmaRC-SUP(клик)
роздачу старих скарбів по різних регіонах України
Думаю фартовий я треба, писати селеру а може і мені шо перепаде....)
Да так і сталось ... Дав 2 старх клади по одному пусто, бо куща того вже нема під яким заветна марка мала бути...
Пробую другу точку і... Провал... Прямо на клумбі при живій вулиці стала машина клад під нею, думаю хоть спробую, хуя я вгадав...собачніки лазать бля людей купа... думаю переносим на завтра, а завтра всьо ок тачки не було підкопав за 2с по серед ночі
Буду хавати з кентом а то самому трошки йобнутися можна...)))) І селер казав шо казав шо половини хватить
Назва Марки
Способ під язик
Кількість половина
Тестер я 27/72/172
Теллер високий до лсд
Кростолер шш і амф день перед тим
Як заявив селер їсти пів,бо "картон" добре пропитаний...
Тріп
4:00Хоп... І половинка вже силить під язиком..всьо як завжди в таких випадках
Сидиш куриш...ждеш ...
4:05кислинка вже кислить страшно... Ніби магніт у порожнині рота, але я предвкушаю цей грьоб....
Колись по такій цілий употребляв і норм ну подивимся шо пів зробить
4:15 чується якісь мінімальні здвиги, і легкий стім в ногах пробігає, стало тепло...
4:20(як символічно) картинка не міняється ...хмммм
Сидимо курим говорим
На СТАРТ сказав я собі...
4:40 різких змін нема, просто стало приємно слухати... Просто слухати.. музика доповнює ...
Починаю не розуміти про шо йдеться мова, но їбать як цікаво....сміх без причини признак....
того шо ти під Марки )))
4:50 опп перші скріншоти пішли...кєнт почав розказувати х*й зна шо...
пох я такий самий чую...стан ніби на хмару впав і тарчишшш
Зрачки розширилися на 60% але так поки ярких картин і візерунків не наблюдаю.
5:00 сиджу, розумію шо половини було мало все таки...
Просто погрузився в себе на половину, присутнє вже мінімальна занавіска між мною і світом...
Стимуляція присутня, мороз пробігає час від часу,дрож в руках ....
купа диму біля мене... наїбав себе я))неа,тут точно шось робиться картинку розмазує по екрану час від часу... Сам картон ще тримаю під язиком думаю шо ще поможе, кисло ще досі....
5:30 ярких картин ще досі не бачу, але розмова ніпрощо так і продовжується...
Завтикуєш інколи на місці, але поріг не переступив, ярких зображень і космосу в голові не присутні... Вже починає *мазати* Почучуть може розгонить...мягко плавно так і йду
глюків не бачу, гамма кольорів тільки грає чуть...По *мотору* нагрузка відчуваю...не страшно...їдем далі
6:00 ефективності не прибавилось, .всьо шо рядом стало не важливим, ватний трошки м'який... Цигарки йдуть бешано...
6:30 як вийшов на двір прогулятись, трошки по ярче нііж в дома,фари машин пролітають дуже яскраві,+20% красок прибавилось, того не замінтно в дома, кароч створюю атмосферу собі сам... Появилась либа, добре що в маска а то люди були б ахуї від мого виразу обличчя...сиротоніну рівень підняло скажу я вам.... мені жарко...кенту холодно і наоборот )
7:30 впав на диван легкий релакс в перемішку зі стімом роблять просто кайф... вирішую погрузитись в себе... І просто відпочити ...
Висновки половинка підходить для знайомства новачкам, і всі ефекти шо могла дати ця половина картону вона дала...
Може толер... може старий клад.... Але перезапустити мозок половинкокою мені не хватило скажімо на пів шишки тільки...
Розвитку і процвітання Вам
Дякую за такий падгон краще ніж чайка викопає...))
Магаз 9/10
Сап 10/10
Стаф 7/10
Клад 5/10
Упаковка 10/10
P.S. але Рега тут просто пізд*ц відпад...
Побачив на ветке в DharmaRC-SUP(клик)
роздачу старих скарбів по різних регіонах України
Думаю фартовий я треба, писати селеру а може і мені шо перепаде....)
Да так і сталось ... Дав 2 старх клади по одному пусто, бо куща того вже нема під яким заветна марка мала бути...
Пробую другу точку і... Провал... Прямо на клумбі при живій вулиці стала машина клад під нею, думаю хоть спробую, хуя я вгадав...собачніки лазать бля людей купа... думаю переносим на завтра, а завтра всьо ок тачки не було підкопав за 2с по серед ночі
Буду хавати з кентом а то самому трошки йобнутися можна...)))) І селер казав шо казав шо половини хватить
Назва Марки
Способ під язик
Кількість половина
Тестер я 27/72/172
Теллер високий до лсд
Кростолер шш і амф день перед тим
Як заявив селер їсти пів,бо "картон" добре пропитаний...
Тріп
4:00Хоп... І половинка вже силить під язиком..всьо як завжди в таких випадках
Сидиш куриш...ждеш ...
4:05кислинка вже кислить страшно... Ніби магніт у порожнині рота, але я предвкушаю цей грьоб....
Колись по такій цілий употребляв і норм ну подивимся шо пів зробить
4:15 чується якісь мінімальні здвиги, і легкий стім в ногах пробігає, стало тепло...
4:20(як символічно) картинка не міняється ...хмммм
Сидимо курим говорим
На СТАРТ сказав я собі...
4:40 різких змін нема, просто стало приємно слухати... Просто слухати.. музика доповнює ...
Починаю не розуміти про шо йдеться мова, но їбать як цікаво....сміх без причини признак....
того шо ти під Марки )))
4:50 опп перші скріншоти пішли...кєнт почав розказувати х*й зна шо...
пох я такий самий чую...стан ніби на хмару впав і тарчишшш
Зрачки розширилися на 60% але так поки ярких картин і візерунків не наблюдаю.
5:00 сиджу, розумію шо половини було мало все таки...
Просто погрузився в себе на половину, присутнє вже мінімальна занавіска між мною і світом...
Стимуляція присутня, мороз пробігає час від часу,дрож в руках ....
купа диму біля мене... наїбав себе я))неа,тут точно шось робиться картинку розмазує по екрану час від часу... Сам картон ще тримаю під язиком думаю шо ще поможе, кисло ще досі....
5:30 ярких картин ще досі не бачу, але розмова ніпрощо так і продовжується...
Завтикуєш інколи на місці, але поріг не переступив, ярких зображень і космосу в голові не присутні... Вже починає *мазати* Почучуть може розгонить...мягко плавно так і йду
глюків не бачу, гамма кольорів тільки грає чуть...По *мотору* нагрузка відчуваю...не страшно...їдем далі
6:00 ефективності не прибавилось, .всьо шо рядом стало не важливим, ватний трошки м'який... Цигарки йдуть бешано...
6:30 як вийшов на двір прогулятись, трошки по ярче нііж в дома,фари машин пролітають дуже яскраві,+20% красок прибавилось, того не замінтно в дома, кароч створюю атмосферу собі сам... Появилась либа, добре що в маска а то люди були б ахуї від мого виразу обличчя...сиротоніну рівень підняло скажу я вам.... мені жарко...кенту холодно і наоборот )
7:30 впав на диван легкий релакс в перемішку зі стімом роблять просто кайф... вирішую погрузитись в себе... І просто відпочити ...
Висновки половинка підходить для знайомства новачкам, і всі ефекти шо могла дати ця половина картону вона дала...
Може толер... може старий клад.... Але перезапустити мозок половинкокою мені не хватило скажімо на пів шишки тільки...
Розвитку і процвітання Вам
Дякую за такий падгон краще ніж чайка викопає...))
Магаз 9/10
Сап 10/10
Стаф 7/10
Клад 5/10
Упаковка 10/10
P.S. але Рега тут просто пізд*ц відпад...