iloveallpeople
Мес†ный
- Реакции
- 99
Тестер: Я/24/178/64 та Ж/20/185
Толерантність: Відсутня/Абсолютно нульова
Кросстолерантність: Відсутня
Речовина: Шмаль
Спосіб вживання: Водний - апарат народний!
Сорт: Авторський сорт (98% індіки)
Стелс:
Вакуумний пакет це дуже круто, але бошки тут такі пахучі, що тільки ти трішки відкриваєш його, їх запах вже сочиться в ніс, не дивлячись на додатковий стелс всередині вакуума.
В цілому стелс кращий, ніж у більшості уже через наявність вакуума)
Органолептика:
Першим тебе зустрічає ахуєнний та напрочуд сильний запах, який заповнює всю квартиру одразу ж.
Пахнуть бошки дуже солодко,
Далі йде зовнішній вигляд, який просто бездоганний - чудово відманікюрені сухі суцвіття усипані тріхомами та стігмами.
Органолептика на високому рівні, і щось мені підказує, що ефекти будуть такого ж high рівня.
В гріндері подрібнюється напрочуд легко, рівень вологи в середині шишки виступає синонімом до словосполучення "те що треба", сухі шматочки шишки приємно хрустять доки подрібнюються в гріндері, хоч роби з цих звуків ASMR.
Тестування шишки
Так як толлер у мене і у моєї дівчини просто таки нулячий (з початку повномасштабного вторгнення рф, ні хапки в легені, а це приблизно два місяця), то подрібнив я декілька невеликих шматочків від бошки і зкурили ми максимум 200 мг вдвох (по 100 на брата), а може і того менше.
Прогорає бошка напрочуд гарно, (вище я вже відмічав ідеальний рівень сухості).
Перший ковпачок напалював малій.
Вона стягнула банку і одразу ж почала кашляти, і запивати хапку водою.
Далі я викурив легенький вторяк який залишився з першого напаса, і засипав вже повноцінну свою хапку.
Напалив, підняв, стягнув.
Дим доволі тяжко зайшов мені, присмак був дещо ваксовий (такий, що після нього ще залишається післясмак тгк в горлі) після хапки я максимально швидко випустив дим і мої легені здавив кашель.
Кашляв я не довго, але досить сильно і також запив це все діло водою, щоб легше пішло.
Доки я курив, мала сказала, що її вже прибило, і я також зрозумів, що на чистий толлер шишка накриває буквально одразу ж, як тільки ти вдихнув і видихнув.
В голові починається психоделія, ми обоє почали залипати на наш прекрасний вигляд з балкона під музику GoA.
Навколишній світ став набагато цікавішим, будь яка подія сприймалася яскравіше і привертала куди більше уваги ніж зазвичай, знаєте це було, щось схоже з тим як накурює в твої найперші рази, коли тебе дивує абсолютно все, і я розумію, що мене так накурило завдяки нулячому толлеру та такій прекрасній, сильній шишці.
Після декількох хвилин залипання я відправив, малу відпочивати на наше любовне ложе, а сам тим часом ретельно прибирав водний і всі інші причандали для хапання.
Хоч ми і обговорювали, чим ми будемо займатися, і моя дівчина постійно казала, що хоче послухати музику в цьому стані, але у нас з нею дещо різні музикальні вподобання і хоч я люблю відомі пісні SOAD, але в той момент вони були б тільки на заваді.
Бо на мене буквально всі сорта трави, а особливо індічні діють як дуже сильний афродизіак, і я чесно кажучи більше люблю секс в накуреному стані.
Не буду хвастатися і розписувати тут який я гігант, скажу тільки, що секс став основним нашим заняттям під час цього марихуанового тріпу.
Це було дуже довго і максимально чуттєво. Секс стає максимально відкритим, ТГК прибирає все сміття з голови, будь-які думки і ми повністю були занурені в сам процес, таке враження, що відчуваєш кожну клітину тіла партнера і кожен дотик стає супер чуттєвим.
За часом ми зовсім не слідкували, але годинки дві ми провели саме в ліжку і тут же і зустріли пік ефектів та їх поступовий спад.
І спад був настільки повільний, що навіть після двох годин і пройденого піку ефектів, ми були ще дуже сильно розслаблені і в голові зберігалися останки психоделії, але звісно ж куди легшої за її стартову форму.
Далі ми перемістилися на кухню, тому що ТГК + секс = оргазм, а оргазм в свою чергу, = хочу з'їсти слона.
Там нас чекали заздалегідь приготовані бургери, і ми благополучно їх з'їли під перегляд ютуба.
Жор до речі виявився не таким вже і сильним і ми навіть залишили частину бургерів ще на вечір.
Не дивлячись на те, що ми вже попустилися індічний шлейф ефектів ми відчували впродовж до самого вкладання в ліжко і сну.
Сон був міцний, заснули ми практично моментально і спали міцно, тільки один раз я прокинувся через сушняк, вгамував спрагу і знову буквально одразу ж заснув.
Висновок
Досить потужна індіка, яку я рекомендую вживати в вечірній час, або якщо наважитесь зранку, то бажано, щоб ви були вільні від справ, бо ви банально будете сильно залипати в усе підряд, резюмучи усе вище сказане, можно просто коротко сказати, що це чілова вечірня шишка.
Гарно показує себе як афродизіак та снодійне природного походження.
По всім показникам (органолептичним, смаковим та потужності ефектів) можна сміливо ставити найвищий бал, покращити тут в цілому можна хіба що стелс, і то трішки допрацювати)
Оцінки:
Стелс - 7,5
Органолептика - 10
Сила ефектів - 10 (на нульовий толлер мені вистачило буквально одного невеликого напаса і я вже не хотів курити другий)