- Реакции
- 93
Статистика захворювання на ВІЛ у травні
За минулий місяць в Україні офіційно зареєстровано 966 нових випадків #ВІЛ-інфекції, у 301 пацієнтів діагностовано СНІД, а 129 людей померли від СНІДу.
Шляхи інфікування ВІЛ в Україні у травні 2023 року:
 статевим шляхом — 696; (з них гомосексуальним — 14; гетеросексуальним —682)
▪ парентеральний (уведення наркотичних речовин ін`єкційним шляхом) — 264;
▪ діти, народженні ВІЛ-позитивними жінками — 4.
Пам’ятайте про свій захист Ви не образите свого партнера, якщо відмовитеся займатися сексом без контрацепції.
Ви не образите свого партнера, якщо відмовитеся займатися сексом без контрацепції.
Ми турбуємось про ваше здоров'я!
#Help24 - це незалежний портал для вибору лікувальних закладів та лікарів. Сайт розроблявся "Альянсом громадського здоров'я", як ресурс корисної інформації з питань інфекційних захворювань (ВІЛ, гепатити, ІПСШ тощо).

За минулий місяць в Україні офіційно зареєстровано 966 нових випадків #ВІЛ-інфекції, у 301 пацієнтів діагностовано СНІД, а 129 людей померли від СНІДу.
Шляхи інфікування ВІЛ в Україні у травні 2023 року:
 статевим шляхом — 696; (з них гомосексуальним — 14; гетеросексуальним —682)▪ парентеральний (уведення наркотичних речовин ін`єкційним шляхом) — 264;
▪ діти, народженні ВІЛ-позитивними жінками — 4.
Пам’ятайте про свій захист
 Ви не образите свого партнера, якщо відмовитеся займатися сексом без контрацепції.
Ви не образите свого партнера, якщо відмовитеся займатися сексом без контрацепції.Ми турбуємось про ваше здоров'я!
#Help24 - це незалежний портал для вибору лікувальних закладів та лікарів. Сайт розроблявся "Альянсом громадського здоров'я", як ресурс корисної інформації з питань інфекційних захворювань (ВІЛ, гепатити, ІПСШ тощо).