- Реакции
- 1.154
Продукт: квіти конопель=)) ог 13
Вага: 2гр
засіб вживання: Воднячок 2літра=)
Час дії: 1:00 година + -
тестер:чоловік 27/196см/102кг
толерантность: космос 1-2грм в день до проби
місце скарба:лісова клад не дуже надійний але я такий клад забирав перший раз тому я не впевнений можливо він би і не пролежав хто знає самому скарбу тут 7/10
зовнішність квітів: фото під відгуком
посилання на магазин:https://bmwrc.io/threads/20798/
сам відгук:
по скарбу напишу лиш одне скарб на місці і це головне
00:00-00:07 засипав в гриндер 2 грм шишок перебив крошаться дуже легко але шиш не пересушена на шиш видно трихоми як кристали збиті на шиш нятунув два с табачком закурив=))
00:07-00:15 почалось прибиває до стула в голові повно різних думок зробити те це але впадло =))) так прибило що я навіть не встав а сів в ютуб
00:15-00:40 пік квіточок конопельниих=)) тіло в повному розслабоні сидиш і розтікаєшся в посмішці шиш не грузять голову грузять тіло гарний відпочинок для всього тіла якщо ще лягти на диван то взагалі космос просто розстікаєшся по ньому
00:40-00:55 починає трохи відпускати вже починаеш ходити сходив на балкон покурив цигарок трохи догнало посмішка до вух але вже явно попускає біжу на кухню робити ще два але посижу там дочекаюсь повного попуску
00:55-01:10 все повний розслабон попустив і я пішов робити ще дві банки. тільки по закінченню 2грм шиш я вже курив по 3банки
Оцінки
Оператор:10\10
Клад. 7\10не дуже зрозуміло як він там пролежить довго
шиш 9.5\10 гарні дуже сподабались дві і дуже гарно приклеює
ТІЛЬКИ ЛЮБІ ДРУЗІ Я ВЧУСЬ УКРАЇНСЬКОЮ ТАК ЩО НЕ ТРЕБА ГНАТИ ОБІЙНЯВ
фото
Вага: 2гр
засіб вживання: Воднячок 2літра=)
Час дії: 1:00 година + -
тестер:чоловік 27/196см/102кг
толерантность: космос 1-2грм в день до проби
місце скарба:лісова клад не дуже надійний але я такий клад забирав перший раз тому я не впевнений можливо він би і не пролежав хто знає самому скарбу тут 7/10
зовнішність квітів: фото під відгуком
посилання на магазин:https://bmwrc.io/threads/20798/
сам відгук:
по скарбу напишу лиш одне скарб на місці і це головне
00:00-00:07 засипав в гриндер 2 грм шишок перебив крошаться дуже легко але шиш не пересушена на шиш видно трихоми як кристали збиті на шиш нятунув два с табачком закурив=))
00:07-00:15 почалось прибиває до стула в голові повно різних думок зробити те це але впадло =))) так прибило що я навіть не встав а сів в ютуб
00:15-00:40 пік квіточок конопельниих=)) тіло в повному розслабоні сидиш і розтікаєшся в посмішці шиш не грузять голову грузять тіло гарний відпочинок для всього тіла якщо ще лягти на диван то взагалі космос просто розстікаєшся по ньому
00:40-00:55 починає трохи відпускати вже починаеш ходити сходив на балкон покурив цигарок трохи догнало посмішка до вух але вже явно попускає біжу на кухню робити ще два але посижу там дочекаюсь повного попуску
00:55-01:10 все повний розслабон попустив і я пішов робити ще дві банки. тільки по закінченню 2грм шиш я вже курив по 3банки
Оцінки
Оператор:10\10
Клад. 7\10не дуже зрозуміло як він там пролежить довго
шиш 9.5\10 гарні дуже сподабались дві і дуже гарно приклеює
ТІЛЬКИ ЛЮБІ ДРУЗІ Я ВЧУСЬ УКРАЇНСЬКОЮ ТАК ЩО НЕ ТРЕБА ГНАТИ ОБІЙНЯВ
фото
Последнее редактирование: