Трип репорт GOURMET шишки "BISCOTTI MINTZ"

Реакции
506
Усім доброго вечора!Rain88
З вашого дозволу продовжу другу частину свого репортажу відносно пакунку шишок, що я отримав цього тижня від магазину Gourmet.Trollface2ccc
Хто ще не читав першу частину, прошу переглянути:
https://bmwrc.io/threads/31339/

Продовжимо,
Гілка магазину: https://bmwrc.io/forums/555/
Саппорт магазину: @Sepultura_North

Сорт канабісу: "Biscotti Mintz" by Barney farm
Метод отримання: почтове відправлення
Метод вживання: водяник 1,5/6л

Тестер: Ч 183/87/36
Толлерантність: низька, середня
Кросстоллерантність: курив банку сорту "Pineapple Express" до цього, в іншому чистий. За тиждень друга банка.

Привіт друзі, ще раз!
В мене видалась нагода вам трохи пролити світла на роботу магазина Gourmet.
Отже, як я вже говорив, отримав пакунок з двух сортів: "Pineapple Express" та "Biscotti Mintz". У цій частині репортажу мова піде про сорт "Biscotti Mintz", який я вирішив дегустувати другим, тому-що він більш міцніший, гібрид Indica 80 %, Sativa 20%, рівень THC 30%.

Таймінг.
00:00 День видався чудовий, я трішки відійшов від банки іншого сорту, тому вирішив продегустувати цей.
Курив звичний напас 150 мг, гарно потримав у легенях та вже коли видихав я зрозумів до чого у назві слово Mintz, дуже сильний м'ятний смак, можливо трішки схожий на ментол, насичений запах смачного канабісу з хмільними нотами.

00:15 Я приліг на диван, та почав отримувати насолоду від потоку ейфорії дивлячись на ліхтар що світив на стелі у моїй кімнаті. Еффекти візуально пливли поволі, мене накривало волною наче серфінгіста.

00:30 Дуже потужний еффект нарешті дав змогу сфокусуватися, а на душі вирують бурхливі емоції у досвідченого растамана, який був задоволений та споглядав на красу еффекту.

00:45 Я трішечки відійшов, тож мені треба було бігти згідно планів на день та я почав збиратися на вулицю.
Еффект стабільний, накурило сильно, але я козак підкований, тому поволі займався своїми справами.

01:00 Я увімкнув музику у навушниках та побіг🏃‍♂️

01:30 Пробіжка видалась не з легких, так сильно накурило, що я не вгадав з одягом на погоду, тому було жарко, але жарко краще ніж холодно, я приблизно так гадаю коли накурений.

02:00 Я закінчив пробіжку та трішки пройшовся на свіжому повітрі, насичена киснем кров в перемішку з THC дарувало п'янкий еффект мені у вечірній Листопад.

02:30 Я повернувся додому, еффект трішки пішов на спад, а я пішов до душу 🛀

03:00 Година була вже пізня, еффект майже закінчив свою дію, тому я курнув ще одну гарну банку "Biscotti Mintz" і пішов спати. 🛌

Оцінка еффекта: 10 з 10, Дуже міцний канабіс високої якості з оригінальним м'ятним смаком залишить задоволений багато кого навіть з дуже високою толлерантністью. Це саме той сорт, яким можливо похизуватися перед друзями. Гадаю мої вже зробили замовлення:)

Дякую @Sepultura_North та магазин Gourmet за високоякісний канабіс👍

Дякую за увагу!

@Han_Zalupa Привіт залупка!
Дай будь-ласка feedback на репорт, мені як твоєму фанові це дуже важливо.

@Sepultura_North Бро, відписав як казав.
Оце прокинувся ввечері, повечеряв, дав банку і написав на свіжак про перший перекур. Як то кажуть: "Канабіс хороший найти би кур."

Спасибо за репорт)

Хороший репортик
Привіт Бро!
Дякую за комент, для мене це дуже важливо.
Вночі був час, то вирішив швиденько відписати по свіжому у ногу з новим вітражем.
Якщо шукаєшь канабіс для себе, то теплиця з пізньоцвітами від GOURMET саме для тебе! Дуже глубокий еффект.

Назад
Сверху Снизу