Трип репорт Raytop ☆Critical Orange Punch☆

Реакции
462
Репорт для магазину Raytop на шишки сорту Critical Orange Punch

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/616/
Саппорт: @BIHT

Примірник: 2 г шишок сорту ☆Critical Orange Punch☆

- Отримав як?
- Скарб був захований у надійну схованку.
- Де це було?
- В Києві.

Дегустун: 91/189/67
Толік до речовини: Організм звикший до шмалі у будь-який час, іншого не вживаємо та вам не рекомендуємо, і якщо Ви спитаєте, то я вам відповім, що канабіс це ліки, а в мене хронічне захворювання.

Кросс: Скучив за шмалью, не курив якийсь час, день, два, три...

Отож, доброго усім друзі!
На сьогоднішній день і я серед репортерів. Я дуже пишаюсь тим, що мені довірив продегустувати шишки легендарний магазин Raytop.

Хто з Києва і курить шмаль палюбе курив шмаль від Raytop, може навіть і не знаючи того. А чого так? - питаю я себе і одразу відповідаю вам.
Бо співвідношення ціна-якість найкращі. Точніше кажучи найдешевші шишки які є в інтернеті для тебе мій друже посеред столиці на сьогоднішній день.
Якість це вже зовсім інша розмова, про що ми сьогодні і поговоримо.

Сьогодні днем мене одобрив саппорт на форумі і направив до оператора за примірником шишок гарних наче з подіуму.

Гарний саппорт - все робить на форумі і навіть мене одобрив на тест. Like👍

Пішов я далі, оператор хутко відповіда я туди-сюди дивлюсь може 10 хвилин привтикнув, а там вже на телефоні повідомлення, скарб і побажання:)
Я ж одразу друзу полетів наче у ступі тільки мізки зібрав до купи і вже їду. Стежка від хати до скарбу була не складна, навіть якщо ледачий то буде не тяжко наче.
Прийшов, забрав, все добре, зручно, точно.
Гарна робота курьера, впевнена рука.

Подякував і пішов далі додому.

Швиденько приїхав достав буля, розпакував шишку, все чотко і вивірено запаковано було , шишка запашна як у літку розпечена сосна.
Взважив, подивився на шишку, бачу що це щось міцне і гадаю що треба почати як про з малої хапки вперше, щоб зрозуміти її максимумум заздалегіть.
Отже, для тесту відірвав 100мг і покришив.

ТаймінгРаста

00:00 Засипав те все до наперу і підпалив, натянув, хапнув і присів на стілець. Десь через деякий час я видихнув та відчув одразу зміни у моїх відчуттях, навіть трохи висадився , бо здалось що валить наче мікс , але потім мене попустило і я зрозумів що хапанув чоткого дубасу і треба радіти що не так вже й багато викурив, десь хвилин з п'ять я взважував перевагу ситуації, поки мене навалював напас і зараз можливо я дивно формулюю речення, але саме так на відчуття коли дав банку ☆Critical Orange Punch☆ і все чотко, і найглибша калюжа до середини чобота .

00:15 Валить взагалі я вшоці🙀 Мені чотко, глубоке занурення, червоні очі наче рубіни, мене сильно рубало на 10 балів. Я зробив декілька ковтків рідини, щоб не так сильно сушило. Навалило більше і не треба .

00:30 Час підрівняв мій стан, еффект дає на очі, трохи дає на ейфорію, але більше за все під нею дуже круто займатись якимись справами і усе йде окей і справи займаєшься, оживаєшь і живешь. Назвем це ділові трави. Це саме так, час треба витрачати аргономічно, щоб можливо було помістити багато чого. Ось десь так мене накурило і заєбісь канабіс і думки нічогенькі, і наче є над чим поміркувати і думки не складні голова від них не болить, так і живемо.

01:00 Час танув наче морозиво у жаркий літній день, і я розчинився в еффектах конопляних, віддався течії на деякий час.

01:30 Мене валить стабільно, я задоволений, бо це саме той канабіс заради якого шивелишся активно👍 Дуже смачно та круто у Raytop, я задоволений та накуренный, знайшов що шукав.

02:00 Десь в цей час мене трохи відпустило та я вирішив ще викурити напас.

Оцінка канабіса : 10/10 - HIGH QUALITY, SATIVA/INDICA 50/50, THC 25%
Висока якість, мати трохи такого канабісу, це мати настрій та заряд сил на цілий день. Конопля придає снаги!

Дякую магазину Raytop за смачні шишки👍

Гарний репорт і магазин Raytop також👍

спасибо за трип заходи почаще=)694270664.gifРастаРаста

Дед, так тебе 64 или 67?

Как тебя прет ещё?

Или толер тоже на пенсию вышел?)))

Дед, так тебе 64 или 67?

Как тебя прет ещё?

Или толер тоже на пенсию вышел?)))
Привіт
Шишка супер, толя средній
Днівний еффект довший, десь 3+ години