Трип репорт ☆CRYSTAL☆HOUSE☆ шишки ☆Girl Scout Cookies☆

Реакции
475
Репортаж для магазину CRYSTALHOUSE на шишку сорту Girl Scout Cookies.

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/Crystal/
■ Саппорт магазину:
@CRYSTAL HOUSE SUPPORT

Примірник: 1г шишок сорту ☆Girl Scout Cookies☆
Метод отримання: поклад
Місто: Київ

Дегустун: 32/105/11Trollface2ccc
Толлер: посередній
Кросстоллер: курив шишки учора, курю стабільно, але з розумом. Більше нічого не вживаю.

Вітаю усіх✊

Ось і прийшов той день коли мені довірили написати наступний репорт про смачний канабіс, без якого у житті навіть морозиво смакує інакше...

Отже, вписали мене на тест шишок до магазину CRYSTAL HOUSE та попросили зачекати поки наповнять райони міста канабісом. Через декілька днів я ще виграю рулетку у магазина і мені пише в приватні повідомлення саппорт на форумі, каже наче шишки завезли і я можу звертатись до оператора в телеграм.
Я так і зробив, відповідь не довго чекав, а за нею і фотокартку покладу.
Подякувавши оператору я вирішив їхати на наступний день , бо місцина знаходилась на околиці у лісі.

Оцінка саппорта: 10/10 -відмінно👍
Оцінка оператора: 10/10 - все чотко, завжди в онлайн відповідає швидко👍

Сьогодні зранку приїхав на місце та почав шукати дерево що мені треба було, поки шукав зустрів іншого дегустуна CRYSTAL. Наші поклади були на відстані 3 метра, але ми знайшли те що шукали. Доречі, я ще йому допоміг знайти скарба, бо там була маленька ялинка на його фото, а я там вже бродив деякий час, то бачив що і як на місцевості.
Далі я поїхав додому.

Оцінка курьера: 7/10 - дуже близько один від одного поклади у лісі.

Приїхавши додому я одразу розгорнув шишку та достав водяника.
Відрізав шматок 150 мг та накрошив, а потім засипав до ковпака...

Таймінг.

00:00 Дав банку і присів на стілець. Шишка волоче одразу , еффект блискавичний. Видихаю...

00:15 Мене огорнуло наче як треба, настрій чудовий, почуваю себе круто, знайшов гарний музон у плеєрі та почав займатись своїми справами, але еффект ще не вирівнявся , заграє зі мною та пропонує насолодитись весною. Цей канабіс - гібрид на 40% Sativa, на 60% Indica, рівень THC 22%.

00:30 Еффект вирівнявся, мене накурило як треба, відчуваю ейфорію, почуваю себе впевнено, мені круто.

00:45 Накурило на рівень вище-середнього, впевнений indoor, якісна рослина. Я почав займатись домашніми справами та час минав швидко, на душі спокійно, добра атмосфера.

01:15 Еффект стабільний, мені захотілось поїсти. Я почав готувати яєчню , заварив кави та включив фільм на фон. Дуже приємно себе почуває, комфортно, ніби загорнутий у ковдру.

01:45 Десь у цей час еффект почав згасати і я викурив ще один напас та зупинив таймінг.

Оцінка канабіса: 8/10 - якісний канабіс, накурює на середній толлер і трохи вище середнього. High Quality👍

Дякую магазину CRYSTAL HOUSE за смачну шишку😶‍🌫️

Дякую всім за увагу🐈‍⬛

Назад
Сверху Снизу