- Реакции
- 827
Репортаж для магазина TGK31 на шишки
сорту "ГАГАРІН
"
Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/729/
Саппорт магазину: @TGK31 HELPER
Матеріал для досліджень: 5г шишок
Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ
Метод вживання: водяний
Дегустун: 71/183/91
Толлер: вище-середнього
Кросстоллер: останній тиждень курив смачний канабіс іншого сорту.
Усім привіт!
Почну с того, що учора в мене видався чудовий день, і мене на весь тиждень зарядив магазин TGK31
У чому справа? - ти спитаєшь.
Два дні тому я звернувся до саппорту магазину TGK31 з запитання:
Чи можливо отримати примірник шишок під репорт?
Відповідь не змусила на себе чекати, і через деякий час після запитання чи підходить мені район я отримав фотокартку у приватні повідомлення.
Оцінка саппорта: 11 з 10 , Саппорт супер
З числа найкращих🕶
Далі, я бачу що на фотографії покладу напис "5г шишок у синій ізоленті".
На дворі був Понеділок, ще до обіду і тут такі гарні новини
на самому початку тижня.
Я подякував саппорту, але не почав перепитувати чи там лежить 5г, чи може інша кількість. Подумав, що краще буде перевірити самостійно.
Наприкінці робочого дня я першим ділом застрибнув у ракету
громадського транспорту і
полетів, потім пам'таю під моїми ногами при вході до лісу хрумкотіло торішнє листя, далі мене ніхто не бачив і ось я прийшов на місце координат... Спочатку я добре придивився до орієнтирів і гарно прицілився, щоб як то кажуть дістати поклад "у дотик". Ситуація склалась трохи інакше, бо кур'єр зробив дуже гарний прикоп і десь з 30 секунд я потрохи копав землю відгортаючи листя, поки не натрапив на кульку синього кольору. Кулька була здорова, то ж було схоже що на фотокартці напис "5г шишок" був вірний. Я посміхнувся
і поїхав додому.
Оцінка кур'єра: 10 з 10, Чудовий кур'єр
Виконує роботу на всі
Дякую!
Приїхавши додому я подивився на підвіконні до пакету zip-lock , де раніше могло поміститись десь півкіло шишок, але наразі там було лишень у кутку, я зважив рештки було десь 0,18г.
Якраз була гарна порція щоб накуритись, тому тест для магазину TGK31 я вирішив відкласти до вранішньої години, щоб відчути на свіжий організм усю міць лікувальних трав
.
Настав ранок
Я приготував сніданок, сходив до душу
, потім відірвав шматок шишки
0,15 мг, накрошив та засипав до ковпаку.
Таймінг.
00:00 Дав банку і присів на ганку, було чутно як сусідській собака гавка
Потім я видихнув напас і сам загавкав ....
00:15 Эффект наберає обертів поступово, тебе наче мажуть олією і ти розпливаєшься як жирне пятно на поверхні води. Хто плавав на спині у літку у водоймі той знає про що я кажу. Чудова атмосфера, заспокійлива, чутлива, справжні ліки для нервових розладів. Це гібрид Indica 85% Sativa 15%, рівень THC 31%.
00:30 В цей час еффект вирівнявся. Накурило на високий рівень, почуваю себе чудово, очі сприймають кольори яскравішими. Я подивився на Сонечко, і воно через очі наповнило світлом моя душа, я відчув спокій і натхнення до повсякденних справ.
01:00 Мені треба було збиратись на роботу, тому я не зволікав та почав збиратись. Настрій піднесений, наче квітнуть фруктові дерева у саду, а поміж них тюльпани та лілії. Весна знадвору, Весна у душі, атмосфера для медитації та чайних церимоній зі смаком жасміну.
01:30 Еффект стабільний, я вийшов на свіже повітря. Відчуття наче у всіх навкруги теж свято і ніхто нікуди не поспішає, усе було яскравим та блискучим, тому я одів сонцезахисні окуляри і вирушив у справах.
02:00 Чарівна атмосфера яка надихає на звершення, я зірвав кульбабу і подарував її дівчині, що проходила повз, вона посміхнулась мимоволі, каже що я кумедний, але номера телефону не дає, але то таке. Час під цим ганджубасом лине наче стрімка річка, ось у чому річ, пре як треба не якась там дичка
02:30 Настрій повітряний наче солодка вата, кінець Квітня у Києві починається найкращі дні і я тут такий канабіс жирнючий дістав, життя л'ється наче пісня. Еффект тримається, але трохи димка пішла з очей.
03:00 Я вважаю, що на цей момент еффект пішов на спад і я зупинив таймінг, але якщо розглядати глобально, то в проміжку 03:00~05:00 еффект відчувався суттєво, а настрій був пречудовий.
День пройшов наче у казці і свій наступний напас я викурив через 10 годин.
Оцінка еффекта: 10 з 10, Кращий представник сорту "Гагарін
" , преміальна якість, тривалий час дії, незабутня атмосфера наче у маленькій кав'ярні з ароматом кориці та шоколаду. Дуже атмосферно
Треба брати

Ціна виходить десь по
250грн/г
Дякую
магазину TGK31 за щедрі ласощі найвищої
якості

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/729/
Саппорт магазину: @TGK31 HELPER
Матеріал для досліджень: 5г шишок
Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ
Метод вживання: водяний
Дегустун: 71/183/91
Толлер: вище-середнього
Кросстоллер: останній тиждень курив смачний канабіс іншого сорту.
Усім привіт!

Почну с того, що учора в мене видався чудовий день, і мене на весь тиждень зарядив магазин TGK31

У чому справа? - ти спитаєшь.
Два дні тому я звернувся до саппорту магазину TGK31 з запитання:
Чи можливо отримати примірник шишок під репорт?
Відповідь не змусила на себе чекати, і через деякий час після запитання чи підходить мені район я отримав фотокартку у приватні повідомлення.
Оцінка саппорта: 11 з 10 , Саппорт супер

Далі, я бачу що на фотографії покладу напис "5г шишок у синій ізоленті".
На дворі був Понеділок, ще до обіду і тут такі гарні новини

Я подякував саппорту, але не почав перепитувати чи там лежить 5г, чи може інша кількість. Подумав, що краще буде перевірити самостійно.
Наприкінці робочого дня я першим ділом застрибнув у ракету

Оцінка кур'єра: 10 з 10, Чудовий кур'єр

Приїхавши додому я подивився на підвіконні до пакету zip-lock , де раніше могло поміститись десь півкіло шишок, але наразі там було лишень у кутку, я зважив рештки було десь 0,18г.
Якраз була гарна порція щоб накуритись, тому тест для магазину TGK31 я вирішив відкласти до вранішньої години, щоб відчути на свіжий організм усю міць лікувальних трав

Настав ранок

Я приготував сніданок, сходив до душу

00:00 Дав банку і присів на ганку, було чутно як сусідській собака гавка

00:15 Эффект наберає обертів поступово, тебе наче мажуть олією і ти розпливаєшься як жирне пятно на поверхні води. Хто плавав на спині у літку у водоймі той знає про що я кажу. Чудова атмосфера, заспокійлива, чутлива, справжні ліки для нервових розладів. Це гібрид Indica 85% Sativa 15%, рівень THC 31%.
00:30 В цей час еффект вирівнявся. Накурило на високий рівень, почуваю себе чудово, очі сприймають кольори яскравішими. Я подивився на Сонечко, і воно через очі наповнило світлом моя душа, я відчув спокій і натхнення до повсякденних справ.
01:00 Мені треба було збиратись на роботу, тому я не зволікав та почав збиратись. Настрій піднесений, наче квітнуть фруктові дерева у саду, а поміж них тюльпани та лілії. Весна знадвору, Весна у душі, атмосфера для медитації та чайних церимоній зі смаком жасміну.
01:30 Еффект стабільний, я вийшов на свіже повітря. Відчуття наче у всіх навкруги теж свято і ніхто нікуди не поспішає, усе було яскравим та блискучим, тому я одів сонцезахисні окуляри і вирушив у справах.
02:00 Чарівна атмосфера яка надихає на звершення, я зірвав кульбабу і подарував її дівчині, що проходила повз, вона посміхнулась мимоволі, каже що я кумедний, але номера телефону не дає, але то таке. Час під цим ганджубасом лине наче стрімка річка, ось у чому річ, пре як треба не якась там дичка

02:30 Настрій повітряний наче солодка вата, кінець Квітня у Києві починається найкращі дні і я тут такий канабіс жирнючий дістав, життя л'ється наче пісня. Еффект тримається, але трохи димка пішла з очей.
03:00 Я вважаю, що на цей момент еффект пішов на спад і я зупинив таймінг, але якщо розглядати глобально, то в проміжку 03:00~05:00 еффект відчувався суттєво, а настрій був пречудовий.

Оцінка еффекта: 10 з 10, Кращий представник сорту "Гагарін

Дякую

Дякую усім за увагу!