Трип репорт 🏄‍♂️MOROCCO🏖ШИШКА🎬АФГАН🎥🎞🎞

Реакции
836
Репортаж для магазину MOROCCO на шишку сорту "Афган".

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/742/
Саппорт магазину: @MoroccoHELPER

Примірник: 1г шишки сорту "Afghan Kush"
Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ
Методика вживання: водяний хапайрад🫧

Дегустун: 71/183/91
Толлерантність: вище-середнього
Кросстоллерантність: димить по-трохи якісний ганджубас, учора димів в останнє перед тим як лягти спати зробив такий жирний напас.

Усім привіт!Ol1a677
Є гарні новини якими хочу поділитись з вами.
Ближче до діла, розмова піде про 1г конопляного тіла, яке я врешті решт вбив😵, отож буде діло, можешь звати мене 🗽Боб Ділан, а мій репорт 💈РОР-ART, подай мені рупор я тобі його зачитаю 📢
І це факт , факт того що мене щойно накурило в моїх навушниках грає старий-добрий альбом Бумбокс "FAMILY BU$¥NE$$" і я вам пишу тут і зараз наче на старому будівельному паркані малюю графіті по-ділу про те що можешь знайти ти тут за кутком. Com

Мова йде про магазин🔎 MOROCCO 🏖 https://morocco24.cc/
та їхні шишки що наразі у об'єктиві📽 під 🎬прожектором🔦 у моєму репорті. Цікава річ, але чомусь репорт пішов трохи не за сценарієм📋, але мені так навіть більше довподоби.

ДЕСЬ З ЗАКАДРУ🎬 ЩЕ РАЗ З САМОГО 🙀ПОЧАТКУ🥦

Отож, написав я саппорту магазину MOROCCO , що хотів би отримати шишку під репорт якщо є така змога та й пішов собі у справах...
Пройшло декілька днів, я навіть й підзабув що запитував, і тут мені прилітає лінк на фотографію покладу з 🥦ганджубасом🙀 від саппорта, який взагалі красава👍, бо зробив майже біля хати у ставка, там ще карасі🐟 плавають.

Оцінка саппорта: 10 з 10, десь приблизно так я оцінюю роботу саппорта, без зайвих слів усе по-ділу👍👍

Я одразу впригнув у капці і дав газу за милю від хати🏠 майже прибіг на місце, у дотик забрав поклад◾️ і пішов собі курить як дядько.

Оцінка кур'єра: 8 з 10, гарна робота кур'єра, можливо трохи глибше треба робити прикоп, але я розумію такий район там суха тверда глина. Впевнена робота, високоточний кура👍

😼Подякував і полетів далі, не крутив педалі, надів нові педалі не відлічу роботу Сальвадора Далі що зблизу що вдалі, дорифмував не удалив , ми з кентом по банці дали, я ще шевелився а він проснувся вранці, бачу ти хочешь щоб я так репорти валив, візьми мене похвали і купи пахлави я наче чоловік Таїсії Повалій.
Фрістайл штука така, на неї іноді є натхнення і цей ганджубас надихає на такі речі
Крутый ганджубас

Таймінг.

00:00 Прийшов я до кента, він дістав водний, а я дістав ганджубас та покрошив, засипав до ковпаку. Курили десь по-банці 150mg, я затримав дихання на півхвилини та присів на стілець. Смак чудовий, Шива відчуває смак гір HINDU KUSH, неповторний аромат квіток коноплі того регіону планети Земля🌏 де гарні і шмаль і чаї🫖

00:30 Отож, стояли ми розмовляли з кентом, еффект розвалив взагалі дуже сильна дія індики, це гібрид Indica 90%, Sativa 10%, THC 25%.
Мені дуже добре, а тіпу щось аж занадто.

01:00♨️ Еффект🚀 потужний🙀 Я себе відчуваю на хвилі🏄‍♂️ литять 🕐хвилі🌊і я як той серфингіст нарізаю але десь понад хмарами☁️ як у пісні , швидкість двісті🫧🏄‍♂️

01:30 Все супер, еффект такий що й не треба пива🍺, на мене кент і так дивиться криво😵
Валить на високу толлерантність, для поціновувачів.

02:00 Мені захотілось їсти, мій кент вже нікуди не хотів йти, то я пішов собі пішки додому, пройшовся ще трішки зайшов до McDonald's🍔🥤 Настрій чудовий, мені добре та спокійно на душі, еффект огортає тебе, еффект стабільний.

03:00 Десь у цей час еффект пішов до долу, туман покинув мою голову, я прийшов додому і скинувши одежу включив новий фільм для перегляду, потім викурив ще один напас після чого зупинив таймінг.

Оцінка еффекта: 10 з 10, потужний канабіс для поціновувачів HINDU сортів🥦канабісу , для курців з високою толлерантністью🙀будьте обачні накурює капітально, якість преміальна👍Варто скуштувати♨️

Дякую магазину MOROCCO за🥦 смачний канабіс, мені справді сподобалось👍👍👍👍ДИВОВИЖНА ІНДІКА👍👍👍👍😵

Всім дякую за увагу!

Последнее редактирование:
Класс я тоде решил напиать саппорту😁😁😁

Назад
Сверху Снизу