Интересно Трип репорт Тріп-репортаж печива від UA Canna Shop

Реакции
1.779
Вступ:

Так, я не помилився і забув, що пишу 💛💙 мовой!

Це мій перший тrір-report українською мовою🇺🇦 Моєю рідною мовою, я все життя, розмовляв на Ukrainian мові, а так, як я лінгвіст, який не який, но не самий самий хужий🥉 тому для мене, це не є проблемою і взагалі, мови нівчому не вынні!
Я коли зареєструвався на форумі, зайшов - почав вникати, звикат тай почав писати мовою більшості форумних повідомлень. Вибачте, якщо що, пишу, як в мене виходить, не люблю шаблонів і рамок, за що дякую магазину, що дав час все як слід протестувати і підібрати момент, натхнення написати!

Тай вони @UA Canna Shop ➡️ https://bmwrc.io/threads/29093/post-1496026 вже давно на ринку і я пишу це, не для перевірки.

А чим ще й унікальний (для мене то точно) цей репортаж, самим головним, те що я тестувати, мені довелось дуже цікавий смаколик! Так і саме так, я перший раз в житті, пробував не курити, а чайком запити, кусочок смачного печива!

І в третє, тут особо таймінгів не буде, надіюсь в ході зрозумієте, чому все так!

В один з днів, попав мені телефон в руки і я вирішив, прогулятись по форуму.

І десь, точно не помню де, я бачу тему, що в магазині є така смачна, на вигляд зразу захотілось😛

Тай думаю, напишу я в лс оператору, запитаю, а вдруг пробу можна, як виявилось пізніше, дуже смачного по всіх моментам 🫓🔝 печива!

Посилання на печиво➡️ https://bmwrc.io/threads/29093/post-1496026

І через якийсь не дуже довгий час, мені дають відповідь, чи є в мене trip-reports.

Я прислав і все, данні, відправка в той же день, стримали слово, це вже стає рідкість в наші часи🤷‍♂️

Забираю вдало посилку, стелса в принципі і не треба, чого там особо і не було. А вот сама упаковка, досить гарна,но діамант💎 це - саме печиво!

Проба:

Гарне і на вигляд, дуже смачний пряник!

В перший день, не було момента, що спробувати, тому я провів тест на наступний день! Але написав в підтримку, де мені в загальному і взагалі, все пояснили.

Вирішую, вот такий шматочок відрізати і з чайком закинути.

На смак дуже смачне печиво, без привкусу cannabis🍀 зовсім.

Чекав я на перші симптоми, вони почались хвилин десь через 50, можливо 1 год.

По тілу пішло тепло і приємна хвиля легкості, якраз як я люблю, не супер сильного ефекту! Но далі солодке почало розкриватись, тим самим, мене легенько накривати.

Пік настав, десь через 1,20-30 хвилин і тримав години дві, так як треба, ніби взяв хапки півтори з піпєтки!

Короче круто, для мене то точно, коли не завжди є шанс в вечері диманути, а тут закинув з чайком і кайф, а потім сон прийшов чудовий - все по феншую!

На ранок ніяких відходняків, чудовий взагалі був ранок!

Тому дякую магазину @UA Canna Shop за довіру і можливість попробувати щось нове, но для мене реально круте, мав би гроші, купував би собі на постійній основі!

Вдруг, треба протестувати іншу Вашу випічку - Я з РАДІСТЮ!

Писав чесно, вибачте за таймінги, хто їх чекав.

Магазин чьоткий, а випічка, дійсно нереально смачна, у всіх смислах🤙🏻😜

Я рекомендую!

З Повагою @shtrul ™️

Пряник это заебись
Он реально вкусный и цепляет не хуже шишки! Может это меня так, я редко курю, но половина пряника, думаю порадует, самого заядливого курильщика☝🏻

Назад
Сверху Снизу