Трип репорт Амфетамін від Amfcorp

Реакции
11
Це мій перший репортаж так що строго не судіть. І з укр та рос мовою маю трабл. І пишу це також під дією фена та пива.

Фен від AMF Corp.
https://bmwrc.biz/t7229/
Тестер М 24-184-80/85
Толерантність: низька так як з амфом познайомився недавно.
Крос-толер банка шишла після кожного робочого дня. А по вихідних з компанією можу вбити і до пару грам на рило.
І так почнемо з початку навалився я як остання скотина сінькою. І добравшись додому мені було скучно та одиноко і не було що курнути. Зайшовши в чати телеграму одна людина спитала як я відношусь до фену. Я на те відповідно відповів що позитивно.( Тут ще багато чого хочеться написати але то дуже довга історія і вона нічого не має до цього репортажу)
Після цього запросивши мене до чату каже там рулетки проводяться може і пощастить знаютя ті рулетки хуй що вийграєш тим більше знаючи мою фортуну. Ну я записався на рулетку будь що буде. Так він мені ще кажи що там ще проби роздають на одному форумі там де я рідко сиджу після невдалої покупки.
І так пишу в темі продавця AMF Corp що хочу встати на пробу, і о чудо відписали що на пробу тікі в ЛС.
Списались домовились про пробу, і тут як по живу я виграю рулетку.
Проба + рулетка я і не знаю що думати.( А чесно кажучи думав наебалово ще то бо не вірю в такий збіг обставин знаючи себе. Але в той день ще купа гарних речей сталась зі мною виграв ставочку на спорт і ще одне але це особисто не готовий я тут писати таке навіть в такому стані)
Написав оператору в телегу сказав що виграв рулю і + до того записався на пробу. Він каже ми тобі досипемо(не думав що настікі).
Так далі про саму схему дані дав 19числа за пробу + під вечір за виграш в рулетку. Тнн получив у 21( але тут мій фактор зіграв про рулю і пробу) а вот п'ятниця деж пропала?? Да то і не важно.
Все тут дальше по факту про амф
24число приїжає мій груз. Забераю свій пакунок. Йду в найближчий бар/кафе відкриваю стелс не поганий але Надія є на краще. Фото немає так як вже дорога на телефоні.
Репортаж!!!
00.00стелю маленьку трассу30-50мг
00.00.30с ніс пече пустив сльози
00.01все нормально пройшло як на мене дуже плавний вхід до носа.
00.08-00.15 п'ю чай в кафе хоть і не має потреби ліфти геть не гіркі можна пережити просто і закуривши сігарету.
00.20 іду по справах чую думки починаються міняти.
Ейфорія як скажете ви. А я йду і посміхаючись слухаю музику. А йти легко і хочеться тим більше мені йти куда транспорт мало ходить і через ті затори. Ще довше їхати ніж йти. А тут музика сонце ухх тікі ходити.
Сухість у роті ніби в пустелі.
01.00 і так через годину після дороги я зрозумів що то вже вища точка. Прибувши до місця там де я мав справи: а то було завантаження меблі до квартири яку здаю в оренду. На позитиві і підганяючи трохи знайомих загрузили все в машину. І не один з них не поняв звідки стікі настрою та напору до роботи.
03.30 За два заїзди перевезли все що мені було потрібно.
04.00 тут як нормальний господар приїжамо до дому виставляю хлопцям за роботу. І баночку шишла шоферу)))
04.30тут вже спад всього ейфорії як такої немає стіму також. Хочеться заліпнути в телефон повалятись на дивані. Але не тут то було вирішено догнатись так як в нас сьогодні футбол і його не можна пропускати тим більше ставка стоїть на Ліверпуль фора -2.5. тут вже дорога трохи більша пішла. І ефекти інакші
Ніс пече так само не смертельно пробував ще гірше
-в горлі не спускається горіч а щіпає горло не знаю як передати то словами.
- тут ще мурашки трохи всьому тілі.
То найбільш всього приперає в амфі, так ніжно ніжно по всьому тілі.
Там ще багато чого писати але вже 5 і охота лягти спати а репортаж охота опублікувати.
В 2 словах:
Амф - 9/10 щоб ще був кращим
Стелс 6/10 ну по вазі і опису посилки маю сумніви можна краще
Окремо дякую продавцю за вагу там більше ніж на пробу+рулетка)
Ейфорія стим ну я не знаю 40на60. Хотя дивлячись чим ти зайнятий.
Думаю тут все на разі
А якщо буде цікаво то можу ще написати як проходив футбол.(хотя я єбав без фена і пива щось писати) опустити баночку і баю бай.

Назад
Сверху Снизу