Трип репорт OG Kush від PAPA VADER

enedy

Київ
Мес†ный
Реакции
574
OG KUSH from PAPA VADER
https://images.vfl.ru/ii/1550009916/f2885546/25368518_m.jpg​

В першу чергу про клад. Місце для кладу - ідеальне, заглиблення в землі, забетоноване, без болота, сміття, легко зняти. Друге - сам стафф - омфг! він запакований в 2 зіплока + замурований в вапно, в мене не залишилось фото, але це ідеально - ніяких варіантів із зіпсуванням самої речовини. Місцевість для кладу - навпроти каналу порошенка Титьки
Тепер до шишки - фото не з найкращих, як і зовнішні ознаки шишки -абсолютно без будь-якого аромату, стандартний травяний запашок, плюс - ніхто не вчує.
https://images.vfl.ru/ii/1550010385/35b83d38/25368570_m.jpg​
Але видно, що хороший індор, щедро всипана тріхомами, добре пролікована
смак також не виражений, відчуття, наче куриш бадиль..а вот ефект говорить про протилежне
00:00 - стандартний баняк, 0.1г, водний. задавило на вході/виході
00:02 - докашляв. піднялась температура, підвспотів, в очах примутніло, пробую прийти в себе і піти готувати піцу)
00:05 - як ж воно сильно привалило, думки з словами путаються, мішу тісто, спілкуюсь з дівчиною через слово, вона з мене угарає, але я туплю і сам з себе починаю угарати за неюРаста
00:10-15 - завалив їбало
00:20 - реально завалив
00:30 - викупаю шо навіть реакції підтормозились - якби в той момент тєлєпартнули б мене десь, де потрібно швидко приймати рішення, або смерть - вмер би при телепортації
00:50 - привідпустило з тупняків, доробляю піцу, ліцо всьо так же сломано, згадую вейдера пару разів - кляну і лелею одночасно - ох і мочні бохи
01:00 - приступаю до попусків. заліпли в якийсь серіал - піца з півчиком саме то, ясне діло, шо не попускає, всьо так само їбуться вальти в голові, але розумію, що пора продумувати деякі наступноденні нюанси, тому по трохи починаю знімати чехли - і тут бам! потянув мене дідько табачка закрутити..покурив - завалив їбало
01:30 - пєсня пра ліцо закінчується, по трохи приходжу в себе паралельно згадуючи бошки від блаженнійшого - приблизно один рівень по завалиїбальному ефекту
Посмотреть вложение 23251
02:00 - тупить нєістово, вийти з цього стану нереально - пий, їж, жуйорбіт - пофіѓу - якщо зібрався впалитись оуджі - забудь про серйозні справи
доганятись бажання в мене після таких бох не буває апріорі
по ефектам - 85 індюхи, 15 сатівки пробивається десь час від часу, а може то ізза саморозуміння власної нічтожності перед їх ефектом - хз
десь до 03:00 я був в стані розуміння, шо ше з годину будуть постефекти. а може це ізза того, що хапаю мало - хз
04:00 - ефекти зійшли - присутня млявість, бажання почілитись в ліжку, нічого вже не робити, але і доганятись все так же нема бажання, бо період з заваленням їбала не хочеться повторювати

Шишки - топчик, найближчим часом думаю спробувати 100% сатіву - дуже вже люблю смішну травку
Оператор - 10/10 - красаучік - підтримує розмову, адекватно реагує
Клад - 11/10

Рекомендую селлера для прокурених рєбят - не підготовлений і зригатись може

Последнее редактирование модератором:
годыться!

тоде думаю 100% сативу у них взять скоро)

Шишка красивейшая, репорт классный!

Огонь!) ШШ вообще завораживает. Смотришь и аж курить её не хочется)

OG KUSH from PAPA VADER
https://images.vfl.ru/ii/1550009916/f2885546/25368518_m.jpg​

В першу чергу про клад. Місце для кладу - ідеальне, заглиблення в землі, забетоноване, без болота, сміття, легко зняти. Друге - сам стафф - омфг! він запакований в 2 зіплока + замурований в вапно, в мене не залишилось фото, але це ідеально - ніяких варіантів із зіпсуванням самої речовини. Місцевість для кладу - навпроти каналу порошенка Титьки
Тепер до шишки - фото не з найкращих, як і зовнішні ознаки шишки -абсолютно без будь-якого аромату, стандартний травяний запашок, плюс - ніхто не вчує.
https://images.vfl.ru/ii/1550010385/35b83d38/25368570_m.jpg​
Але видно, що хороший індор, щедро всипана тріхомами, добре пролікована
смак також не виражений, відчуття, наче куриш бадиль..а вот ефект говорить про протилежне
00:00 - стандартний баняк, 0.1г, водний. задавило на вході/виході
00:02 - докашляв. піднялась температура, підвспотів, в очах примутніло, пробую прийти в себе і піти готувати піцу)
00:05 - як ж воно сильно привалило, думки з словами путаються, мішу тісто, спілкуюсь з дівчиною через слово, вона з мене угарає, але я туплю і сам з себе починаю угарати за неюРаста
00:10-15 - завалив їбало
00:20 - реально завалив
00:30 - викупаю шо навіть реакції підтормозились - якби в той момент тєлєпартнули б мене десь, де потрібно швидко приймати рішення, або смерть - вмер би при телепортації
00:50 - привідпустило з тупняків, доробляю піцу, ліцо всьо так же сломано, згадую вейдера пару разів - кляну і лелею одночасно - ох і мочні бохи
01:00 - приступаю до попусків. заліпли в якийсь серіал - піца з півчиком саме то, ясне діло, шо не попускає, всьо так само їбуться вальти в голові, але розумію, що пора продумувати деякі наступноденні нюанси, тому по трохи починаю знімати чехли - і тут бам! потянув мене дідько табачка закрутити..покурив - завалив їбало
01:30 - пєсня пра ліцо закінчується, по трохи приходжу в себе паралельно згадуючи бошки від блаженнійшого - приблизно один рівень по завалиїбальному ефекту
Посмотреть вложение 23251
02:00 - тупить нєістово, вийти з цього стану нереально - пий, їж, жуйорбіт - пофіѓу - якщо зібрався впалитись оуджі - забудь про серйозні справи
доганятись бажання в мене після таких бох не буває апріорі
по ефектам - 85 індюхи, 15 сатівки пробивається десь час від часу, а може то ізза саморозуміння власної нічтожності перед їх ефектом - хз
десь до 03:00 я був в стані розуміння, шо ше з годину будуть постефекти. а може це ізза того, що хапаю мало - хз
04:00 - ефекти зійшли - присутня млявість, бажання почілитись в ліжку, нічого вже не робити, але і доганятись все так же нема бажання, бо період з заваленням їбала не хочеться повторювати

Шишки - топчик, найближчим часом думаю спробувати 100% сатіву - дуже вже люблю смішну травку
Оператор - 10/10 - красаучік - підтримує розмову, адекватно реагує
Клад - 11/10

Рекомендую селлера для прокурених рєбят - не підготовлений і зригатись може

рад что все понравилось, обращайся)​
не знаю чего у тебя кст 0.99 ибо кладут ВСЕГДА 1.02-1.05)

Приветсвую !
лакомство:
Шишка( OG Kush)
Вес пробы: 1
В-ство: Мягкая ,пряная
Тестер: Я.
23\186\83
Толлер: Каждый день водник
Способ употребления: ВОДНИК
Дозировка: 150мг
Время действия в-ства: ~2ч

Запах очень вкусный, и очень сильный...
Када открываешь зип и вам бьет по рецепторам обоняния этот до боли знакомый и любимый запах - ЭТО УЖЕ ОЧЕНЬ РАДУЕТ...согласитесь. .
Здесь запах настолько выраженый что мне хочется даже поставить оценку - 10+++)
Также хочу подметить что помоему тут больше грамма..но это на глаз. .
Просушена шишка хорошо...вобщем готовая к употреблению...
Я koнечно любитель созерцать цельные творения природы...но в итоге мы их все равно измельчаем и курим. ..так что минусом это не назовешь )...
Перед курением сбегал за водой заранее .Вернулся и начала пробовать
ХЛОП / ХЛОП. ..
Горло не дерет до спазма..
Это мне очень поравилось...
Я люблю подержать дымок,понаслаждаться, так долго чтоб на выдохе практически небыло дыма...так я и сделал..с обоими хапками.....
Пару минут и вещество начинает действовать..
Понемногу появилась раслабленность в теле...и мыслях...Как-то незаметно и плавно наступал мощный кайф)...
Клад: (5/5 )
Стеллс: 5/5 (клад в виде камня(глина)зип+зип)
Качество: 4.4/ 5 (шишлакГЕЛЬ)
Оператор: 5/5 (Батя Вейдер)
Спасибо за доверие и настроение:)

Назад
Сверху Снизу