- Реакции
- 898
Спасибо большое-рад что у вас хорошее впечетление о нашем магазинедобрий вечір, радий всім хто буде читати мій рукопис
ХОДУ, ХОДУ
Так ось, взяв після коменди - грам МУРЧАЛКИ для прикола
- Фото СКАРБУ - отримав швидко/зароблено професійно ( кура молодець за клад… за місце мінус бал! це є тер. навчального закладу!!!!)
- Далі ЗНЯТТЯ - зайняло трошки часу/ це плюс та мінус бо я міг бути зафішкованим, але зняв за 7 хв. (їбав темрява)
- Обмотка ЗАКЛАДКИ - ну щось середнє між ~ зніму/вїбу та пох на ту ізу головне щоб лежало та кладами ПВП
- ПОГНАЛИ ПО СТАФУ: 1:20 знявши стаф та побачивши, що зняти зах. плів дуже легко, роблю не плотну точку=розміром у 6ть клавіш клавіатури яблука 13 про
- ВХІД- 1:28 відійшовши від місця нюхаранська, відчуваю печію у носо глотці та ніздрі ( починає плавно качати, як легкий човен)
- 1:38 хв. ПЛАТО - відчуваю те саме відчуття тепла по всьому тілу та й по мізках мурахи
- Далі у мене погнало ос0б. життя то описувати не буду, але скажу чесно КАЙФОВО БУТИ ПІД ЕЙФОРІЄЮ ЦЬОГО СТАФФУ
ФОТО ДОБВЛЮ ПІЗНІШЕ ХО ЇБАТИ
- СТАФФ - 10/10
- Покупка через бота 7/10 (не зрозуміло скільки коштує стафф, скидки/хуїдки, ПРОСТО НАПИШІТЬ ЦІНУ !)
- Зняття кладу 10/10( кур молодець, але міркуй над тим де ти працюєш))
- Моє відчуття від покупки - задовільний! (гадаю серед ділерів *щастя* це найголовніше )