Рулетка Конкурсы, Рулетки, Халява.

Учора з малим проходили на ринку місце де купував тютюн, то зараз коли там буваю, то купляю спалахуйку clipper до коллекції.

Добре, пішов займатись фізичними вправами.
@Sepultura_North ти також трохи б зайнявся, настрій буде кращим.

На удивление все терпимо, пару раз в день есть желание покурить, но оно быстро проходит. Вот хочется вина, но наверное если выпью - курить будет хотется. Значит тут комплекс - бросить курить и не пить спиртное)
100% что комплекс, я когда бросал курить, пол года не пил спиртное, ибо знал, что однозначно себе пьяному расскажу и закурю.

На удивление все терпимо, пару раз в день есть желание покурить, но оно быстро проходит. Вот хочется вина, но наверное если выпью - курить будет хотется. Значит тут комплекс - бросить курить и не пить спиртное)
Гадаю що так.
1 грудня буде вже два роки без алкоголю та хімічних ПАР.

А здавалось що начібто учора ще останню ампулу налбуфіну у Житомирі на автовокзалі у туалеті колов у булку, коли їхав здаватись у Бердичів.

))))
Сейчас появится куча лишнего времени .
В приметиве можно занять , соточку чая . С плюшками . Не ссы растолстеешь месяца 3 потом восстановится
Отказ от алкашки к худшему не приведёт

Кальян
Ну с лёгкими , табаками и вкусной травкой . Замешиваю приблизительно грам - полтора на пачку кольянного табака ( очень понравились табаки "зодиак " )
С собой не возьмёш , и это мне нравится

))))
Сейчас появится куча лишнего времени .
В приметиве можно занять , соточку чая . С плюшками . Не ссы растолстеешь месяца 3 потом восстановится
Отказ от алкашки к худшему не приведёт
Життя піде іншим шляхом, більш жвавіше

Кальян
Ну с лёгкими , табаками и вкусной травкой . Замешиваю приблизительно грам - полтора на пачку кольянного табака ( очень понравились табаки "зодиак " )
С собой не возьмёш , и это мне нравится
А я два кальяни спустив в унітаз під солями, точніше дві колби.
Ото міг би зараз наміняти на гриби, але тоді було не до грибів

Потім були деякі проблеми зі зливом в туалеті, бо дві биті скляні колби не так легко змити, коли в тебе одна здорова колба з двух

@datac то що ти там казав за гриби?
Це елітарна продукція, десь так.

То де цю еліту знайти, коли в житті збирав лишень опеньки

Шириться відео форумом схоже на то, різниця мабуть лише у тому що мене ніхто не знімав на камеру
Так дєтка, це соля!
Цікаво глянути, на що схоже, коли перебираєш тієї жуткої синтетики.

Цікаво глянути, на що схоже, коли перебираєш тієї жуткої синтетики.
Тю
Та возьми альфочки . Попробуй . ООоочень кайфовая штука . Втягивает быстро . И отходняки плата соответствующая

Тю
Та возьми альфочки . Попробуй . ООоочень кайфовая штука . Втягивает быстро . И отходняки плата соответствующая
Спасибо, но я откажусь, не особо хочеться на себе испытывать эти всё "яркие" впечатления🙅‍♂️
Сообщение автоматически объединено:

0,25 узяв і усьо побачив
Краще по відео гляну)

Сомнения вроде есть . Но убедится не надо (мультикам верю)

Назад
Сверху Снизу