- Реакции
- 2.754
Але не дивно, якщо там пасеться як мінімум одна чаєчка...Чому це?))
Я сходив, але на тому п'яточку як пороблено..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Але не дивно, якщо там пасеться як мінімум одна чаєчка...Чому це?))
А это ты был , странно для чаек я в тг тебе написалЧому це?))
Знаешь. Странно это все)Але не дивно, якщо там пасеться як мінімум одна чаєчка...
Да там ненаходы одни не расстраивайся))и молчит гад
А що дивного, якщо 5 тижнів кладу, та пернаті літаютьЗнаешь. Странно это все)
Не в этом странность а место. И не факт Шо там шото было, а не чайка нашла. Странные клады вот о чем яА що дивного, якщо 5 тижнів кладу, та пернаті літають
Ну зажди..в Аркадії я майже усі знайшовНе в этом странность а место. И не факт Шо там шото было, а не чайка нашла. Странные клады вот о чем я
Ну правильно в кркадии все нашли а щас другие места нет ничегоНу зажди..в Аркадії я майже усі знайшов
1 ненахід тільки
Интересно кто словитОдесса привнот около 18:40-19:00
Тебя кстати тип какой-то спалил на ветка андеграунда)) всему форуму рассказал)))Ну зажди..в Аркадії я майже усі знайшов
1 ненахід тільки
Ну его ) не удается мне
Ктото я даже знаю кто наловчился)))
Тебя кстати тип какой-то спалил на ветка андеграунда)) всему форуму рассказал)))
Тебя кстати тип какой-то спалил на ветка андеграунда)) всему форуму рассказал)))
О чем ты) я предполагаю а не утверждаю))) ну ты даешь)) че ты злой такой стал)? Я тебя не узнаю бро) все на свой счет принимаешь. И все мне рот пытаются закрыть, это шо нормально)? Слова им не скажи, сразу за пистолет хватаются люди)))А по друге , ти, як собач'є бряскало, розносиш це далі...
Вода у дупу не тримається...
Доросла людина, а поведінка як у 12 річноі дитини
Ну ладно не тебя))) тебе не пох)?По- перше - чого це мене?