Важно BmwRc рекомендует Privnote халява на BmwRc

Arduv

Команда форума
Главный Администратор
Реакции
9.555
IMG-20220925-090717-263.png

Кто успевает открыть секретное слово в записке privnote , тот получает + 5 очков репутации и 10$ переводом на любой реквизит .

Уже разыграно 980$

Последнее редактирование:
Я такий був, що дав 2~3 дороги по 70~80мг фену

.... а через день можно і шишки курить)
Сообщение автоматически объединено:

А мефедрон покинув ?
Тільки канабіс вживаю
Оце хочу грибів псилоцибінових вжити

Чуй мене
Продовжуємо

На чому це я зупинився?

Хотів сказати, що ліньки стає швидко з гарним канабісом і відсутністью великого об'єму справ
Ще й погода така, але у природи немає поганої погоди
Сьогодні і фізичні вправи і пробіжка була, але наче у тумані
Треба розвіятись

Цікаво, що там у @Sepultura_North з Табекс?

Як у тій пісні: "Нап*зди мне красиво на чирик, но красиво пока не получилось..." (с) Энди Картрайт

@Arduv ти мені минуло разу як гроші з прівнота скидував, то забув про 5 очків репутації, то я вирішив напомнити тобі

Усім гарного настрою, а мені жменю псилоцибінових грибів від BENETTON на моїй околиці Laugh

@Arduv ти мені минуло разу як гроші з прівнота скидував, то забув про 5 очків репутації, то я вирішив напомнити тобі
ты на марафоне? зачем ты тут флудишь столько, зайди в рандомную флудилку и там пиши

Чуєшь друже, не заважай мені гроші заробляти.
старичок, я уверен что эта тема отслеживается у 30-40 человек тут и все тихо ждут пока в теме отпишет Ардув, а твою хуйню ну правда не хочется читать)

старичок, я уверен что эта тема отслеживается у 30-40 человек тут и все тихо ждут пока в теме отпишет Ардув, а твою хуйню ну правда не хочется читать)
Ну то я тоді усе правильно роблю, немає що тут читати чи ловити

все равно ж объединят)

DIRTY

Нехай, я зараз це роблю по настрою

Ну то я тоді усе правильно роблю, немає що тут читати чи ловити
та по моему тебе тут нечего ловить, ты ж злой гном, обиженный на форум, но наркоманская тяга она такая, возвращает там где халява, верно?)

Понавилазять підари з ліги яких поблокали за флуд і флудять тут ... Гівноїди

Назад
Сверху Снизу