Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Я його одного разу пробував, мені цей МЯУ навіював, що мені зачесують після 13 років амфітаміну фенА мефедрон покинув ?
Тільки канабіс вживаюА мефедрон покинув ?
ты на марафоне? зачем ты тут флудишь столько, зайди в рандомную флудилку и там пиши@Arduv ти мені минуло разу як гроші з прівнота скидував, то забув про 5 очків репутації, то я вирішив напомнити тобі
Чуєшь друже, не заважай мені гроші заробляти.ты на марафоне? зачем ты тут флудишь столько, зайди в рандомную флудилку и там пиши
старичок, я уверен что эта тема отслеживается у 30-40 человек тут и все тихо ждут пока в теме отпишет Ардув, а твою хуйню ну правда не хочется читать)Чуєшь друже, не заважай мені гроші заробляти.
Ну то я тоді усе правильно роблю, немає що тут читати чи ловитистаричок, я уверен что эта тема отслеживается у 30-40 человек тут и все тихо ждут пока в теме отпишет Ардув, а твою хуйню ну правда не хочется читать)
Нехай, я зараз це роблю по настроювсе равно ж объединят)
DIRTY
та по моему тебе тут нечего ловить, ты ж злой гном, обиженный на форум, но наркоманская тяга она такая, возвращает там где халява, верно?)Ну то я тоді усе правильно роблю, немає що тут читати чи ловити
Тобі видніше мабутьта по моему тебе тут нечего ловить, ты ж злой гном, обиженный на форум, но наркоманская тяга она такая, возвращает там где халява, верно?)
Понавилазять підари з ліги яких поблокали за флуд і флудять тут ... Гівноїди
Хлопчина слідкуй за своїм язиком.Понавилазять підари з ліги яких поблокали за флуд і флудять тут ... Гівноїди