Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Приветвсем ку
приветПривет
Привіт бро, як справи?Привет
Нормально,кот покусал домашний руку,он вспухла,температура 38,был в больнице вроде всё норм,кот на улице сам не гуляет,так что не бешенство)Привіт бро, як справи?
Бро в лікарню терміново!!!!Нормально,кот покусал домашний руку,он вспухла,температура 38,был в больнице вроде всё норм,кот на улице сам не гуляет,так что не бешенство)
Мають зробити укол від СТОЛБНЯКА по народному!!Нормально,кот покусал домашний руку,он вспухла,температура 38,был в больнице вроде всё норм,кот на улице сам не гуляет,так что не бешенство)
ЇБІ!!! Я думав то фен мене пре,а то оказується СТОВБНЯК!Мають зробити укол від СТОЛБНЯКА по народному!!
Симптоми правця:
стиснення щелеп;
м'язові спазми — часто в шлунку;
болісна напруга у всьому тілі;
проблеми з ковтанням;
«витріщання» очей;
головний біль;
лихоманка та надмірне потовиділення;
зміна артеріального тиску та прискорене серцебиття;
Це несмішно, мого знайомого собака домашній покусав теж на поводку гуляли...прививки, медогляд за собакою...і тут така фігня!!!ЇБІ!!! Я думав то фен мене пре,а то оказується СТОВБНЯК!
А я і не жартую! Дорогу як лупону оце все шо ти описав є! ...і бігать починаю як скажений!Це несмішно, мого знайомого собака домашній покусав теж на поводку гуляли...прививки, медогляд за собакою...і тут така фігня!!!
Не жартуйте з таким!!!
Спасибо броМають зробити укол від СТОЛБНЯКА по народному!!
Симптоми правця:
стиснення щелеп;
м'язові спазми — часто в шлунку;
болісна напруга у всьому тілі;
проблеми з ковтанням;
«витріщання» очей;
головний біль;
лихоманка та надмірне потовиділення;
зміна артеріального тиску та прискорене серцебиття;
Тут не поспориш ахза жизнєнно))А я і не жартую! Дорогу як лупону оце все шо ти описав є! ...і бігать починаю як скажений!
Наздоров'я! Швидкого одужання тобі!!!Спасибо бро
Спасибо броНаздоров'я! Швидкого одужання тобі!!!
Полностью согласен с тобойвот бы привнотик