Death
Мес†ный
- Реакции
- 663
Бро может это и к лучшемуне переживай, моя карьера про тестера еще и не начиналась.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Бро может это и к лучшемуне переживай, моя карьера про тестера еще и не начиналась.
агґаБро может это и к лучшему
Бро, вирішилась ситуація? Бо зараз щось схоже відбувається і з моїм замовленням...Доброго здоров'я всім.Питання,я. 2дні тому замовив посилку.Хоьів на Новий рік отримати.Обіцяли встигнути,але нажаль відправлення немає.Оператор з вчорашнього дня не відповідає...Як бути?Писати скаргу в арбітражний? Немає бажання але нажаль прийдеться.Згідно правил чекаю ще добу і арбітраж...! Нажаль,невдале перше знайомство ще й на свята
Ага а ще краще Біжи з цього сайта і не починай…))
А що оператор говорить ?1.5 недели не отправляют заказ,я всё понимаю,я подождал,но сколько можно
А чому вернули гроші? Не змогли виконати ваш заказ?Деньги вернули,только потерял кучу денег на выводе,ну всё равно оперу спасибо,ну всё равно осадок остался
Бро, проверь личку тут пожалуйста, это важноДОБРІЙ ВЕЧІР ПОВЕРНЕНИЙ ГРОШЕЙ СЬОГОДНІ МИ ЗРОБИЛИ ВАМ !ПРИНОСИМ ВИБАЧЕННЯ ЗА ТЕХ.ТРУДНОСТІ!