- Реакции
- 138
я сейчас дам фото размера кладаЯ не знайшов свій скарб
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
я сейчас дам фото размера кладаЯ не знайшов свій скарб
Вот я это понял пока копал)))к сожалению не могу найти но курьер ложит очень плотно скрученные свертки и они очень маленькие. Так же нужно оринтироваться на описание больше а не на стрелку, стрелка условность
Та там все просто сразу пооклумбы вырыл в пакет и ушел))к сожалению не могу найти но курьер ложит очень плотно скрученные свертки и они очень маленькие. Так же нужно оринтироваться на описание больше а не на стрелку, стрелка условность
твой район появился кстатиТа там все просто сразу пооклумбы вырыл в пакет и ушел))
Зрозумів, у тому куті, на який я думаю, шматок скла поки що знайшов ((к сожалению не могу найти но курьер ложит очень плотно скрученные свертки и они очень маленькие. Так же нужно оринтироваться на описание больше а не на стрелку, стрелка условность
Я спробую, сьогодні, чи завтра, не знаю ще, як час буде, ще ковирну той кут...твой район появился кстати
фото с места дайЯ спробую, сьогодні, чи завтра, не знаю ще, як час буде, ще ковирну той кут...
Не дам, за ділами ходжу зараз з телефоном на кшталт 3210, Nokia ))фото с места дай
кура тогла поставит тебе точку конкретную
Та і там таке місце, що я зроблю хоч 10 фото, але вони нічим не будуть відрізнятися від оригіналу фото від курифото с места дай
кура тогла поставит тебе точку конкретную
Напиши мені в телезі, бо якась блядота мене у спам до Пасхи відправила, навіть довшеТа там все просто сразу пооклумбы вырыл в пакет и ушел))
І це при тому, що я не часто там з'являюсьНапиши мені в телезі, бо якась блядота мене у спам до Пасхи відправила, навіть довше
ОкІ це при тому, що я не часто там з'являюсь
Отличный телефон у меня такой же)Не дам, за ділами ходжу зараз з телефоном на кшталт 3210, Nokia ))
Для тих, хто народився в цьому сторіччі, фото тієї нокіі))
УдачиЯ спробую, сьогодні, чи завтра, не знаю ще, як час буде, ще ковирну той кут...
Дякую, ..але маю сумнівиУдачи
В свинячий голос))
А я шо типа стремился?) иди ищи)В свинячий голос))
Учора треба було, а сьогодні вже не на часі))