☻☻☻Флудилка ☻☻☻

ніхто не тримав, я сам прийшов:) десь так
Ооо, в мене кент так пішов собі то його напрааили на приватний рябчик.
Вже три місяці там
Сообщение автоматически объединено:

@ars Який діагноз?

Бобік Буйноголовий

• Мне нравится
Реакции: ars
Смішки-смішками, але то серйозне питаннячко

та я з бентегою більше прийшов, а психун місцевий сказав що у 9-ому просто найпиздатіший чувак завідує, я його побачив і реально, не очікував що люди з такою енергетикою будуть у такому місці на такій посаді

@ars тут ти поняв актив ніколи не згаса

та я з бентегою більше прийшов, а психун місцевий сказав що у 9-ому просто найпиздатіший чувак завідує, я його побачив і реально, не очікував що люди з такою енергетикою будуть у такому місці на такій посаді
Розповідай далі
, що за енергетика?
Промислова?

• Мне нравится
@ars Який діагноз?
та бляха діагнозу ніякого, та й лікування по факту ніякого типу ти щось кажеш тобі дають якісь ліки ти себе якось через це відчуваеш, та знову щось кажеш, ліки різні дають, типу намагаються код підібрати, про клінічну депресію казали та я хз

Розповідай далі
, що за енергетика?
Промислова?
слухай та це важко сказати словами ти це відчуваєш... типу як шило може у дупі але у доброму сенсі, ця енергія дозволяє слухати людину. приділяти їй увагу а не думати щось собі у голову "бля коли вже додому сука заїбали всі"

Розповідай далі
, що за енергетика?
Промислова?
от ти ж Шива, ти можеш собі уявити вайбік такий ммм як трохи блаженний

Дий таке але то таке
вибчте я Вас побачив у рейтингу forbes найзаможніших користувачів цього ресурсу чи не позичите новачку 2-3 одиниці репутації а я обов'язково віддам?

слухай та це важко сказати словами ти це відчуваєш... типу як шило може у дупі але у доброму сенсі, ця енергія дозволяє слухати людину. приділяти їй увагу а не думати щось собі у голову "бля коли вже додому сука заїбали всі"

от ти ж Шива, ти можеш собі уявити вайбік такий ммм як трохи блаженний
Я можу уявити безтурботний стан.
А знаєшь у нас в Іднії як?
Якщо індіку куришь, то Шиві молишься.

та бляха діагнозу ніякого, та й лікування по факту ніякого типу ти щось кажеш тобі дають якісь ліки ти себе якось через це відчуваеш, та знову щось кажеш, ліки різні дають, типу намагаються код підібрати, про клінічну депресію казали та я хз
а сусіди хороші ?

• Мне нравится
Я можу уявити безтурботний стан.
а уявлення безтурботного стану якось відрізняється від безтурботного стану? Це типу щось, що відрізняється від відчуттів тут та зараз, і тому потребує якогось напрягу чи енерії щоб це уявлення не розтануло?

Назад
Сверху Снизу