- Реакции
- 13.074
Ти пишеш накидалась, а я десь читав про рево, Тай запитав, а чому як доеб це взагалі не зрозуміло (рево я не пью
и почему ты в друг решил задать мне такой вопрос ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти пишеш накидалась, а я десь читав про рево, Тай запитав, а чому як доеб це взагалі не зрозуміло (рево я не пью
и почему ты в друг решил задать мне такой вопрос ?
неаТи пишеш накидалась, а я десь читав про рево, Тай запитав, а чому як доеб це взагалі не зрозуміло (
Так я тобі ж рекомендував на траву перейди поспи пару днів ...я нерозумію мені два дні і я можу знову все пробувати, я признаю травку, фен і мет...а все інше я не визнаю воно зло ну кокаїну я не пробував але спробуюнеа
я перестаралась с метом
поторопилась его принимать
уровень дофамина еще не восстановился
я ж безробітнаТак я тобі ж рекомендував на траву перейди поспи пару днів ...я нерозумію мені два дні і я можу знову все пробувати, я признаю травку, фен і мет...а все інше я не визнаю воно зло ну кокаїну я не пробував але спробую
То причому це до дофаміна))) Ти мене заплуталая ж безробітна
я шш достать себе пока сама не могуТо причому це до дофаміна))) Ти мене заплутала![]()
Доброго ранкуплохие чувства преобразились в хорошие![]()
Норм вроде виспався, а тобі?доброго)
как спалось?)
сон еще не навещал меняНорм вроде виспався, а тобі?
Ех цей сон)))сон еще не навещал меня
бодрствую
снилось что-то?виспався
Та всяке різне непамятаюснилось что-то?
бывает всякоеага
не всегда могу держать себя в узде