- Реакции
- 265
так и будет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
так и будет
Та да буває що і я співаю
Украинскую музыку?Та да буває що і я співаю
Я обожнюю любу ризику я меломанУкраинскую музыку?
это правильно,однообразие утомляетЯ обожнюю любу ризику я меломан
Я слухаю музичку яка піднімає настрій і тримає позитивэто правильно,однообразие утомляет
Я тоже в основном но и пиздо-страдальческие иногда в кайф послушатьЯ слухаю музичку яка піднімає настрій і тримає позитив
То вже так коли перебухав я так тоді роблюЯ тоже в основном но и пиздо-страдальческие иногда в кайф послушать
Жиза,и в основном в компанияхТо вже так коли перебухав я так тоді роблю
Не я соплі слухаю дома, в мене дві подушки одна спати інша плакатиЖиза,и в основном в компаниях
у некоторых вместо подушки есть котНе я соплі слухаю дома, в мене дві подушки одна спати інша плакати
Блін я не подумав про це ахха аххау некоторых вместо подушки есть кот
Та сидит на коленях а ты о своем думаеш,по крайне мере у меня так былоБлін я не подумав про це ахха ахха
То ти плачеш в нього чи розказуєш про життя, а може одночасно?
То це він діє, як заспокійливе я обожнюю котів за це!!!Та сидит на коленях а ты о своем думаеш,по крайне мере у меня так было
Да,и компактные к счастью,собака конечно более общительная но проблемная в плане уходаТо це він діє, як заспокійливе я обожнюю котів за це!!!
Собака да ...але зато він може захиститиДа,и компактные к счастью,собака конечно более общительная но проблемная в плане ухода