Интересно Флудилка от ❦BLACKMOST❦!Адекватное общение за деньги!

"Дивно, що може зробити чоловік, коли йому доведеться, і як мало чоловіків буде робити, коли їм не доведеться". - Вальтер Лінн

"Ваші друзі будуть знати вас краще в першу хвилину, коли ви зустрінетеся, ніж ваші знайомі будуть знати вас за тисячу років". - Річард Бах

"Підприємець завжди шукає зміни, відповідає на нього і використовує це як можливість". - Пітер Друкер

"Найправедливіша мудрість - це рішуча рішучість". - Наполеон

"Побудуйте кращу мишоловку, і світ буде пробити шлях до ваших дверей". - Ральф Вальдо Емерсон

"Що -небудь може статися. Ніхто ніколи не думає, що це буде, поки це не станеться. Що станеться, трапиться. Ось так і світ. Найголовніше - не дозволити трагедію перемогти вас. Повірити, що ви можете пройти через це". - Kyousuke Natsume

"Доброта - це найбільша мудрість". - Невідомий

"Ми бачимо речі не такими, як вони, а як ми. Наше сприйняття формується нашим попереднім досвідом". - Денніс Кімбро

"Історія буде добра до мене, бо я маю намір написати це". - Вінстон Черчілль

"Я хочу, щоб ти був усім, що ти, глибоко в центрі своєї буття". - Конфуцій

"Не вірте, що вам говорять ваші очі. Все, що вони показують, є обмеженням. Подивіться з розумінням, дізнайтеся, що ви вже знаєте, і ви побачите шлях до польоту". - Річард Бах

"Мудрий чоловік може дізнатися більше з нерозумного запитання, ніж дурень, може навчитися з мудрої відповіді". - Брюс Лі

"Щастя не є просто володінням грошима; воно полягає в радості досягнення, у трепетах творчих зусиль". - Франклін Д. Рузвельт

"Найбільша частина нашого щастя залежить від наших диспозицій, а не наших обставин". - Марта Вашингтон

"Прийміть речі, до яких доля пов'язує вас і любите людей, з якими доля об'єднує вас, але робіть це всім серцем". - Маркус Аврелій

"Немає виходу на пенсію для художника, це ваш спосіб життя, щоб цього не було кінця". - Генрі Мур

Назад
Сверху Снизу