- Реакции
- 13.902
Давай почнемо завтра ти вже невстигнеш сьогодні))аххаДуша підказує, що треба зробити для початку декілька тисяч повідомлень, а потім вже вдягнути якогось баннера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Давай почнемо завтра ти вже невстигнеш сьогодні))аххаДуша підказує, що треба зробити для початку декілька тисяч повідомлень, а потім вже вдягнути якогось баннера.
Хочу як ти вдягтись і отримувати смаколики від найкращого магазинуМожеш поділитися, можливо в нас є спільні погляди?)
Я не приймаю участь у цьому конкурсіДавай почнемо завтра ти вже невстигнеш сьогодні))ахха
Ну я цього місяця зробив більше 3 к а є хто зробив вже майже 10 К мій рекорд 35КХочу як ти вдягтись і отримувати смаколики від найкращого магазину
Інших варіантів я не бачу
Та ти поняв, я після того як побачив що джипс городить і з чого посміхається, я вирішив краще взагалі нічого не розповідати.Ну я цього місяця зробив більше 3 к а є хто зробив вже майже 10 К мій рекорд 35К
Пята4ок в мене біля хати бігає, рохкає.Ну ви вже дорослі думаю,якось розберетеся, головне п'ятачка не бери на двіжуху![]()
Благодарю, передай йому теж і почухай йому за ухом))) він має хрюкати від задоволенняПята4ок в мене біля хати бігає, рохкає.
Тобі привіт передає!
ухо з'їли на живомуБлагодарю, передай йому теж і почухай йому за ухом))) він має зрюкати від задоволення
Штраф за перевищення швидкості?Я непогано, але прийшов штраф який треба оплатити, бо через два тижні виросте вдвічі.
В загальному не погано.
Колись користувався послугами вашого магазину, мені сподобалось.
Чи поврнетись зі скарбачи до Києва?
Хотілось би щось продегустувати, але беру лише у прикопі.
На весну ні. Скажені плани на літо є. А на весні буде підготовка до цих планів.@Forbes Manager є якісь скажені плани на весну?
І я)Я навпаки гуманітарній