Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
а типа по другому умеемВсе по красоте
Привіт! Якщо немає для мене шишок в якості приза, то передам свій виграш у вигляді 10 г амфітаміну для @Zver2018@DiagonAlleyPR @Diagon Alley
#конкурсісторія
Ця історія, коли
ти мертвий лежишь у труні , а надворі весна сонячно, а ти ждешь вечора🕶, щоб вийти на двір, бо вчора їли амфітамін всю ніч пизділи , а потім він раптом закінчився , а ти навіть не встиг купити собі банку рево то й засох десь між підлогою та підвіконням на балконі, як те павутиння.
Я колись у дитинстві дивився фільм про крутих хлопців , що наче з повітря могли намалювати тобі проблем, і це були не копи.
Вони говорили так:
- Я навчу тебе курити чотири пачки цигарок за день! - зализаний гелем у темних окулярах сидячі за кермом авто промовля.
Зараз я якраз розумів, що мав на увазі той хлопець зализаний у фільмі у моєму дитинстві. Саме такі думки приходили до моєї голови, а ще я згадував як вперше дивився фільм "Факультет", як там з ручки нюхали дуже зручно бадяжений кокейн кофеїном, потім ще ця речовина допомогла врятувати Світпо сюжету все так і було. Пам'ятаю я сам вирішив перевірити як працює метод з ручкою , але з нюхачки в мене було лише капучино та горячий шоколад бренду LA FESTA , то я вибрав нюхачити капучино, бо воно більше за кольором нагадувало кокейн.
Я засипав майже повну ручку, один кінець з різьбою але вже без ковпачка я підніс до ніздрі, а другу заплющив пальцем.
Шморг, і усе пішло як тре за один шморг, дуже зручно !
Десь можливо ковтнуть 1 г через ніздрю за один шморг, не треба псувати шлунок та їсти бомбочки тепер є порада від мене, кулькова ручка з тебе🖊
Амфітамін з Diagon_Alley
Привіт! Якщо немає для мене шишок в якості приза, то передам свій виграш у вигляді 10 г амфітаміну для @Zver2018
Дякую! Зараз напишу тобі.Флудоман
1 место 1гр SpiderLegs
2 место 1гр chesnuy
история
приз 1гр Шива
за призами пишите в лс сапорту на ветке
поздравляю вас@DiagonAlleyPR Дякую! В мене якраз сьогодні день народження.
Сообщение автоматически объединено:
Буду потрохи допомагати товаришу @SpiderLegs підтримувать гілку магазину.
Так і зробимо, ми ж з вами товаришуємопоздравляю вас
будет круто
Доброго дня БлагодарюФлудоман
1 место 1гр SpiderLegs
2 место 1гр chesnuy
история
приз 1гр Шива
за призами пишите в лс сапорту на ветке
тю) а сам не хочешь мокренького опустить?)Доброго дня Благодарюдуже приємно! Я з вашого дозволу передам свій приз 1 грам шш @SpiderLegs...
Всім миру і любові!!