- Реакции
- 1.118
Але то все досвід такий
Ну давай раз таке воно
Я пробую писати в оффтопа, я так зрозумів що це писати потипу велике повідомлення потипу обговорення якоїсь теми, вродє так я зрозумів
Найцікавіше було те, що я сьогодні по гриби ходив і думав що там буде її немерего а прийшовши в ліс я нічого там не назбирав..немає грибів
Давай дружище до связімне скоро уходить, но через полтора часа вернусь
Ну давай раз таке воно
Я вибачаюся покажіть мені приклад оффтопа і флуда яка між ними різниця...я читаю в неті і не можу зрозуміти...покажіть наглядно будь- ласка"Флуд", дословно - наводнение, то-есть человек пишет что хочет и сколько хочет, без ограничений! Нахуй такое нужно?!!
Сообщение автоматически объединено:
С таким успехом можно включить бота и пусть ебашит!
Благодарю попробую розібратися в цьому...Офтоп, це значить, що ти можеш відклонитись від теми, з певними обмеженнями по кількості постів, сенсу самого повідомлення, а флуд - це ти можеш кожні 5 хвилин постити "абабагаламага"!
Я пробую писати в оффтопа, я так зрозумів що це писати потипу велике повідомлення потипу обговорення якоїсь теми, вродє так я зрозумів
Найцікавіше було те, що я сьогодні по гриби ходив і думав що там буде її немерего а прийшовши в ліс я нічого там не назбирав..немає грибів