- Реакции
- 2.218
Абыр, абыр, абырвалгполиграф шариков в реальной жизни
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Абыр, абыр, абырвалгполиграф шариков в реальной жизни
Благодарю)) Бро я зараз не хворію в мене все бенч))) Скоро весна вона покаже хто шо і як)))И тебе не хворать
Выздоравливай
ахахах .голый из властелин колец?)))Абыр, абыр, абырвалг
Неееахахах .голый из властелин колец?)))
Ще зими не було, ну, а в тебе весна....давай біжи, а я не поспішаюБлагодарю)) Бро я зараз не хворію в мене все бенч))) Скоро весна вона покаже хто шо і як)))
Мы их душили, душили
Чудовий був кінематограф Класіка
Нічого страшного бро в кожного свій відлік часу не заморачуйся цимЩе зими не було, ну, а в тебе весна....давай біжи, а я не поспішаю
Да уж..
Ну ничего..
Бро скажи мені, я тебе нічим не образив, ні разу не хамив, поясни мені чому в тебе така агресія в мою сторону, в тебе є якісь претензії до мене? Якщо так до давай пиши все , що маєш розберемо по порядку!!!Ще зими не було, ну, а в тебе весна....давай біжи, а я не поспішаю
Де ти побачив агресію тут?Бро скажи мені, я тебе нічим не образив, ні разу не хамив, поясни мені чому в тебе така агресія в мою сторону, в тебе є якісь претензії до мене? Якщо так до давай пиши все , що маєш розберемо по порядку!!!
Кожен баче те, що хоче бачитиЩе зими не було, ну, а в тебе весна....давай біжи, а я не поспішаю
Ну тоді, якщо в тебе до мене притензій немає можемо спілкуватися далі....Де ти побачив агресію тут?
Кожен баче те, що хоче бачити
Победное, напиши в лсебать вот завтра думаю шо чайку эту снимут, тип топчик говорит шо сразу мне выдаст грамыну фена
хоть приберусь тут дома
фен уже гдето месяцев так 8 не нямал
интересно в хлам приберет ччи не
Сообщение автоматически объединено:
ну вот ток по вопросам как под заказ типа клады или выплат за баннер
а вот если розницу на сайте брать я бы не рискнул