- Реакции
- 3.258
а флуд идет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Добре, не вір. Все добреДля чого ти обманюєш тут людей бро ти ж розумієш тобі вже віри немає
сектор дойобівэто сектор флуда
так нахуй ты ведешься на это)сектор дойобів
Я тебе запитав всякому корпусі і насякому поверсі кабінет ректора ладноДобре, не вір. Все добре
Та мені всеодно шо писати,а так хоч цікаво)так нахуй ты ведешься на это)
я понявТа мені всеодно шо писати,а так хоч цікаво)
Бро ти розумієш чел фуфел толкає і вводить людей в оману а простим словом брешесектор дойобів
шутка минутказабавно, забавно
оце ти мастьоний такі слова кидати, пробач що ввів тебе в оману. Я навчаюсь на тракториста в бурсі, а не в медичномуБро ти розумієш чел фуфел толкає і вводить людей в оману а простим словом бреше
шутка прибауткашутка минутка
Так ти казав в медичному а тепер в бурсі ти розумієш що тут люди все читають і роблять висновки як тобі вірити як ти на таких мелочах брешеш все ти немає віриоце ти мастьоний такі слова кидати, пробач що ввів тебе в оману. Я навчаюсь на тракториста в бурсі, а не в медичному
угу, добре давай. Я тебе в ігнор просто кину тай всеТак ти казав в медичному а тепер в бурсі ти розумієш що тут люди все читають і роблять висновки як тобі вірити як ти на таких мелочах брешеш все ти немає віри
АХАХАХААхах,а на якому поверсі кабінет декана)оце ти мастьоний такі слова кидати, пробач що ввів тебе в оману. Я навчаюсь на тракториста в бурсі, а не в медичному
Давай кидай ))) роби як знаєш ти брехун виходить отакеугу, добре давай. Я тебе в ігнор просто кину тай все