santyaga10
Мес†ный
- Реакции
- 791
не знал что тип-топ тут с 2020 на форуме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А це шо треба було до 6500 а ми вже дальше пішли вперед з тобою?до 6600 добить можно
Та я взагалі на форумі тут з вересня місяця я сам тілткі прчав узнавати вседумал они год назад ток появились)
Не знаю бро я новачок взагалі про шопи нес всі знаю щенаверное первых их форум этот
и как ты сюда забрелТа я взагалі на форумі тут з вересня місяця я сам тілткі прчав узнавати все
Я на іншому форумі узнав про цей і тут зарегався так як там мене на місяць забанили багато флудив і пролучилися однотипні сообщенія дали місць покурити а палець димить хоче писати то я тут оказаввсяі ще потім на інших форумахи как ты сюда забрел
Да це точно прикольно так ...я так отслеживаю новые темы в разделе проверка продавцов)
Та да якщо так то я тілткі за буває що один може і два рази підряд вигратизавтра нужно еще +1000 сообщений набить. шоб всем призов хватило