Интересно Сектор флуда (деньги или товар каждые 500 смс)

Та таке, сяке. Скоро піду наушники на лайтінгу нові брати, ато старі зламались
Бро пошукай в ломбардах зараз такі речі за безцінь продають я собі ксіомі дві пари майже нових взяв за 450 грн без проводнв

Бро пошукай в ломбардах зараз такі речі за безцінь продають я собі ксіомі дві пари майже нових взяв за 450 грн без проводнв
Та я б/у купляю, за 350. Завжди любив провідні, ось ці безпроводні - не моє

Та нормально бро я взагалі позитивний чолов'яга люблю отримувати від життя насолоду тому ти там без обід я вчора трошки погнав а ти обідився можливо

Та нормально бро я взагалі позитивний чолов'яга люблю отримувати від життя насолоду тому ти там без обід я вчора трошки погнав а ти обідився можливо
я не образився, просто був не дуже в гуморі через відходняки від фєна. Але я ж тебе викреслив з ігнору - значить все нормально

я не образився, просто був не дуже в гуморі через відходняки від фєна. Але я ж тебе викреслив з ігнору - значить все нормально
Та зрозумів що ти незрозумів прикола.. але ти теж будь уважним зроби крок собі з того що було бачиш як буває Благодарю тобі за розуміння

Та зрозумів що ти незрозумів прикола.. але ти теж будь уважним зроби крок собі з того що було бачиш як буває Благодарю тобі за розуміння
Буду обережнішим наступного разу)

Бро головне з позитивом ти просто якби бачив мене вживу ти зрозумів би про що я ахха))) як день розпочався?
День розпочався.. а він і не закінчувався.. Але все таки масажем від дівчини, полежали - тай я пішов в общагу відкисати.
Ось тільки вдуплив що вже година майже до десятої наближається.
А в тебе що там? Бачу зранку встав

топим ( на ноуте только рус раскладка)

День розпочався.. а він і не закінчувався.. Але все таки масажем від дівчини, полежали - тай я пішов в общагу відкисати.
Ось тільки вдуплив що вже година майже до десятої наближається.
А в тебе що там? Бачу зранку встав
Та я виспався сьогодні капець

Назад
Сверху Снизу