santyaga10
Мес†ный
- Реакции
- 832
уже почти 500 добили
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
уже было, наелся бомб. на лечение вьебал тысяч 5-6..Я згідний але шлунок бро це не слизова там якщо буде рана то то біда
Ну ася тобі про що носа можна подивитися а там єсі що оперціяуже было, наелся бомб. на лечение вьебал тысяч 5-6..
Ось це по нашомуводный аппарат народный
глотал зонд, дуоденогастральный рефлюкс + эритематозный гастродуоденит... Беда одним словомНу ася тобі про що носа можна подивитися а там єсі що оперція
тестируем веществаОсь це по нашому
Тому мене й звати "Тестувальник"тестируем вещества
та я тебя узнал)Тому мене й звати "Тестувальник"
Вітаю
Бро пий звичайну воду зранку натощак непий цих енергетиків і газованих напоїв для початку, і перед тим як щось юзати обовязкоао поїж я розумію немає апетиту то хоть воду силою пий звичайнуглотал зонд, дуоденогастральный рефлюкс + эритематозный гастродуоденит... Беда одним словом
знаю, в меде учусь ж.Бро пий звичайну воду зранку натощак непий цих енергетиків і газованих напоїв для початку, і перед тим як щось юзати обовязкоао поїж я розумію немає апетиту то хоть воду силою пий звичайну
Пиво теж пий так акуратно...попий ромашку чай і мелене насіння росторопиши на тощак чайна ложка зранку ти молодий цього вистачить а потім можна і поїсти і понюхатизнаю, в меде учусь ж.
стараюсь перекусывать даже во время употребления, но не всегда получается.
А кроме пива и воды больше ничего и не пью
мама весь август ромашкой и поила, как раз когда заболел.Пиво теж пий так акуратно...попий ромашку чай і мелене насіння росторопиши на тощак чайна ложка зранку ти молодий цього вистачить а потім можна і поїсти і понюхати
Ромашка тобі відновить підшлункову і жовч Ка щастоюєтьсявід хімії а росторопша відновить всю печінку