BmwRc INC 📢Флудилка Klad City! Каждые 1000 сообщений 1 победитель на 15юсдт🫠

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Кароче походу зламали кацапи телеграм в мене пішли канали російські на які я ніколи навіть не заходив тупо все кацаське,....!!!

Кароче походу зламали кацапи телеграм в мене пішли канали російські на які я ніколи навіть не заходив тупо все кацаське,....!!!
Бля,сочуствую
Сообщение автоматически объединено:

В поддержку обращался?

Это ФСБ)) следит за тобой))))

Бро ти про яку і сторін говориш взагалі?
Взагалі про повагу до історії, щоб не робити старих помилок.
А історія вона одна, і до вашої історії де немає місце Михайлу Булгакову немає місце і для Богдана Хмельницького, який приєднав землі України до Російської імперії, то чи не є він лакеєм цариці?
То чому досі він стоїть на Михайлівській площі у Києві?

Та й отакі справи.
Я завжди буду памятати державу у якій народився і якій усьому завдячую

Взагалі про повагу до історії, щоб не робити старих помилок.
А історія вона одна, і до вашої історії де немає місце Михайлу Булгакову немає місце і для Богдана Хмельницького, який приєднав землі України до Російської імперії, то чи не є він лакеєм цариці?
То чому досі він стоїть на Михайлівській площі у Києві?
Бро ти віриш в те, що Наполеон напав на Москву в 1812 році не сміши мене і не кажи, що ти віриш в те, що ми літали в космос 🤣🤣🤣💪

Та й отакі справи.
Я завжди буду памятати державу у якій народився і якій усьому завдячую

Цікаво що тобі дала ця держава що ти їй вдячний а я чомусь немаю її за що по благодарити зовсім..розкажи мені

Бро ти віриш в те, що Наполеон напав на Москву в 1812 році не сміши мене і не кажи, що ти віриш в те, що ми літали в космос 🤣🤣🤣💪
Вірю в те що піраміди у Єгипті існують, але не точно, бо не бачив їх на власні очі.
Також знаю той історичний факт з книжок, що армією наполеона було понівичено Сфінкса.

Треба робити ще більше щоб перестали слідкувати

интересный тут движ однако
Сообщение автоматически объединено:

вообще вижу новый приток пользователей
@Arduv красава, поднял форум

Точно все чотко двіж розпочався потужний

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху Снизу