- Реакции
- 816
Для мене теж, як обслуговував кондіціювання, то від +30 на термометрі починались самі жнива.та для меня жара не проблема, я мерзляк
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Для мене теж, як обслуговував кондіціювання, то від +30 на термометрі починались самі жнива.та для меня жара не проблема, я мерзляк
дякую и благо дарюЯ завжи дякую коли мені бажають удачі, я відчуваю це як ті $10 до гаманця.
І це не жарт.
В моєму житті удача чимало раз мене рятувала.
опа ща посмотрю шо там@SpiderLegs мій сайт досі працює, але в нього інший власник і використовує його скоріш за все як сателіт чи який там х*й, бо контакти старі.
Раніше на ньому лишень с getgolinks було десь ссилок куплених на $3к.
Тоді це було достатньо для топ1 у GOOGLE, а зараз мабуть з старими конкурентами щоб позмагатись то потрібно десь ссилок на $10к.
прикольный сайт, правда с первого раза не открылся@SpiderLegs мій сайт досі працює, але в нього інший власник і використовує його скоріш за все як сателіт чи який там х*й, бо контакти старі.
Раніше на ньому лишень с getgolinks було десь ссилок куплених на $3к.
Тоді це було достатньо для топ1 у GOOGLE, а зараз мабуть з старими конкурентами щоб позмагатись то потрібно десь ссилок на $10к.
Я усі тексти писав власноруч.прикольный сайт, правда с первого раза не открылся
Бро, в мене його з 2019 року немаєприкольный сайт, правда с первого раза не открылся
ну понятно тогдаЯ усі тексти писав власноруч.
Конкуренти вивчали інфу з обслуговування як по методичці.
но тем не менее он функционируетБро, в мене його з 2019 року немає
Робилось на совість, але мій технічний директор який займався SEO почав робити великі проєкти і на мою кантору не було часу.но тем не менее он функционирует
Хай працюють, але шкодую що офіційно не оформив компанію тоді, я б і без сайту по-контрактам з безналом би добре працював.уже 5-й год используются не теми людьми
ох уж эти наркотики)Робилось на совість, але мій технічний директор який займався SEO почав робити великі проєкти і на мою кантору не було часу.
Та ще й наркотики завжди були зі мною....
Ок Броох уж эти наркотики)
p.s. 3 смс в ряд можно, не 5
вот и договорились)Ок Бро