BmwRc INC 📢Флудилка Klad City! Каждые 1000 сообщений 1 победитель на 15юсдт🫠

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Я завжи дякую коли мені бажають удачі, я відчуваю це як ті $10 до гаманця.
І це не жарт.
В моєму житті удача чимало раз мене рятувала.
дякую и благо дарю

благо надо дарить - тогда и оно вернется с лихвой

@SpiderLegs мій сайт досі працює, але в нього інший власник і використовує його скоріш за все як сателіт чи який там х*й, бо контакти старі.
Раніше на ньому лишень с getgolinks було десь ссилок куплених на $3к.
Тоді це було достатньо для топ1 у GOOGLE, а зараз мабуть з старими конкурентами щоб позмагатись то потрібно десь ссилок на $10к.
https://domok.in.ua/

@SpiderLegs мій сайт досі працює, але в нього інший власник і використовує його скоріш за все як сателіт чи який там х*й, бо контакти старі.
Тоді це було достатньо для топ1 у GOOGLE, а зараз мабуть з старими конкурентами щоб позмагатись то потрібно десь ссилок на $10к.
опа ща посмотрю шо там

прикольный сайт, правда с первого раза не открылся

уже 5-й год используются не теми людьми

но тем не менее он функционирует
Робилось на совість, але мій технічний директор який займався SEO почав робити великі проєкти і на мою кантору не було часу.
Та ще й наркотики завжди були зі мною....

уже 5-й год используются не теми людьми
Хай працюють, але шкодую що офіційно не оформив компанію тоді, я б і без сайту по-контрактам з безналом би добре працював.

В яких я тільки установах не бував, але не буду перечисляти бо война на дворі.
Де тільки не був на режимних обьектах.

Але це минуле, і я забув де бував(бо краще про таке забувати), але не забув як працювати, тому й кажу, якщо вийде уїхати до США треба буде себе спробувати на півдні.

Вже й час піздній.
Треба мабуть випити чаю та лягати спати.
А зранку 🏋‍♂️+🏃‍♂️

Робилось на совість, але мій технічний директор який займався SEO почав робити великі проєкти і на мою кантору не було часу.
Та ще й наркотики завжди були зі мною....
ох уж эти наркотики)
p.s. 3 смс в ряд можно, не 5

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху Снизу