- Реакции
- 343
кайф, но отхода от фена мне нравятсяПомню давали какую-то таблетку с пробой фена
Чтоб легче было
Отходить
Ля прикольно было
Почти не было уходов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
кайф, но отхода от фена мне нравятсяПомню давали какую-то таблетку с пробой фена
Чтоб легче было
Отходить
Ля прикольно было
Почти не было уходов
Приятнеекайф, но отхода от фена мне нравятся
Це щось не то, це мабуть через габануДа... но мет чем-то на соль похож, пайка такая же
ні, пайка зʼявилась через години лві після дороги в 0.04.Це щось не то, це мабуть через габану
Дивишся своїх земляків з "Хащів"?Бум бум, топою дальше
СогласнаКогда тебе морально хуево, и ты чувствуешь себя опустошенным - лучший допинг для творчества
треба було збільшити кількість речовини у крові, то мабуть не дуже якісний метні, пайка зʼявилась через години лві після дороги в 0.04.
на отходах ты переосмысливаешь многое, это прикольноСогласна
мені здається він з солькою бодяженийтреба було збільшити кількість речовини у крові, то мабуть не дуже якісний мет
Зараз я тобі пісню для цього дамКогда тебе морально хуево, и ты чувствуешь себя опустошенным - лучший допинг для творчества
Так це ж добреХочется движа.
Но как будто кто-то оберегает
Во всем городе нет фена)
в мене 1 грудня - 2 рокиЯ чистый уже полтора года почти
Так, дав банку свіжуА що далі, топимо потрохи
Зайнятий чоловікТак, дав банку свіжу
ознайомлювався "на умняку" з меню на сайті одного магазину, бо маю одну незакінчену ділюгу