❀ 𝓛𝓲𝓵 𝓢𝓪𝓴𝓾𝓻𝓪 ❀

Команда форума
Фея фортуны
Реакции
602

❗КОНКУС ЗАВЕРШЕН❗️​

ПРИЗОВОЙ ФОНД

🤑 8000грн 🤑

УЖЕ РАЗЫГРАНО: 8000грн

Вот что ждёт победителей:
💰По 600 гривен за каждый из 🔥 10 «Дней Рулетки»
🎁 10 джекпотов по 200 гривен

✨ Чем больше сообщений — тем больше шансов, и ты можешь забрать один из этих призов! ✨

Как это работает:
💬 «Дни Рулетки»:
Каждый день после ⏰ 9 вечера я объявляю, был ли это 🎯 «День Рулетки».
Среди всех сообщений за этот день случайным образом выбирается победитель, который получит 💸 600 гривен.
❗️НАЧАЛО ДНЯ РУЛЕТКИ — 23.11
❗️КОНЕЦ ДНЯ РУЛЕТКИ — 23.12

🎁 Джекпоты:
- Я выбираю 10 чисел для джекпота — это номер сообщения, которое может выиграть.
- Если ваше сообщение совпадает с этим номером, вы получите 💵 200 гривен.
- Всего за месяц предусмотрено 🎉 10 джекпотов. Если сообщения не достигают нужного количества, оставшиеся джекпоты 🔄 переносятся на следующий месяц.

🎲 Пиши, участвуй и побеждай! Вся удача в твоих руках. 🍀

СПИСОК ПОБЕДИТЕЛЕЙ ДНЯ РУЛЕТКИ:
1/10 — @rassvet
2/10 — @SpiderLegs
3/10 — @DIRTY
4/10 — @chesnuy
5/10 — @SpiderLegs
6/10 — @DiOR
7/10 — @chesnuy
8/10 — @chesnuy
9/10 — @Tatacoe
10/10 — @RoxiHeart

СПИСОК СОРВАВШИХ ДЖЕКПОТ:
1/10 — @chesnuy
2/10 — @chesnuy
3/10 — @SpiderLegs
4/10 — @SpiderLegs
5/10 — @SpiderLegs
6/10 — @Мята
7/10 — @SpiderLegs
8/10 — @SpiderLegs
9/10 — @Tatacoe
10/10 — @Tatacoe

Последнее редактирование:
Тому я не рекомендую вам тим хто живе просто аби жити це читати для вас пиво трава і папіроси все що потрібно для життя

В мене ніколи небуло задачи продавать в маси я маю донести живим як побудований наш Всесвіт і хто такі живі
Я где то написал что ты продаешь?
Продвижение это рассказ

То гиблое дело
Пытаться понять
Это у нас с тобой диалог
А там монолог
В котором, нам дали это доступно понять, нам нет места)
Ладно, просто интересно ради чего он всё это пишет

Після того коли створили ботів почали підміну живих на мертвих тобто біорлботів без душі на живих з душою

Саме цікаве в тому, що реакція матриці буде обов'язково це вже доказано наочно

Для того щоб мати завжди енергію потрібно їсти живу їжу ми це вже проходили робимо урок номер два

Для того щоб бути постійно енергійним і здоровим ми маємо знати як правильно користуватися нашим аватаром

Інструкція користування ним нам невідома і ми все робимо не правильно все це

Ого ты тулишь

Я вам поясню як має бути насправді все особисто від душі

Я
Інструкція користування ним нам невідома і ми все робимо не правильно все це
Враховуючи що наші аватар були створені творцем означає що ми маємо інстреуцію як ним користуватися

Тому не маючи знань про то хто ми вам хочуть донести інфу яку ви будете ігнорити думаючи що наш смисл поїсти поспати туалет секс робота ви впевнені в цьому?

Саме тому вам розповідають теорію як побудовано все живе.....аватар він живий біологічний і має термін придатності до 300 років

Але враховуючи як нас пакують м'ясом і іншою нездоровою їдою із супермаркетів це все коло е і вирощене на пістецідах

Я вже мовчу про фастфуд особливо Макдональдс це резінв і пластмаса там немає нічого живого кока кола це яд взагалі

Зрозумійте ми створені для того щоб жити гармонійно з природою не рубати дерева і не вбивати тварин щоб їсти або заради втіхи, це для любителів полювання

Назад
Сверху Снизу