- Реакции
- 9.160
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Найтяжче це прийняти що вже опустилиАхахах, хорошо дупка п підгорає
Доброго ранку броДобрий ранок
Що ти у вас з погодою?
Это не факты, это солевые выдумки)По факту тобі вже сказали) А я геть по по пополочкам розложив)
![]()
То ж так ти зробив одну помилку, але буде серйозну, а ще ти малолетка яка вихована інтернетом, тому тебе легко можна нагнутиТак я и вижу, как у тебя горит каждый день
Ну оно и понятно, когда ума не хватает достойно ответить
За 40 лет, напоминаю![]()
Писать так никто и не научился)То ж так ти зробив одну помилку, але буде серйозну, а ще ти малолетка яка вихована інтернетом, тому тебе легко можна нагнути
В мене теж дощ. Вчора ввечері десь у передмісті торф загорівся, неможливо було вікно відкрити. Зараз вже норм.Доброго ранку броДощить
Ти будеш дуже здивований, але я не вживаю нічого крім самогону і то в дощові дні, такі як сьогодні))) Так що таке воно аххаааЭто не факты, это солевые выдумки)
У тебя получится, не волнуйся)Найтяжче це прийняти що вже опустили
Твоя проблема в тому що ти думаєш, що ти молодий і ходиш через раз в зал то ти перець, та знаєм хто ти і шо тиУ тебя получится, не волнуйся)
АхахахахаТвоя проблема в тому що ти думаєш, що ти молодий і ходиш через раз в зал то ти перець, та знаєм хто ти і шо ти
Торф це жопа, в нас як горів бро, це було давно то пожарна машина з людьми провалилася, як їхали на виклик ...він вигоряєш з дна там був траур, я це пам'ятаю бо ще вертоліт тоді на полі біля нас сів і рятувальна група там була...це був 92 рікВ мене теж дощ. Вчора ввечері десь у передмісті торф загорівся, неможливо було вікно відкрити. Зараз вже норм.
Який зал, він вже всьо, готуется до ящику.