- Реакции
- 9.225
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А тепер давай почнемо з того де твої пруфи, про то , що є зальоти на чайку, і саме головне, що це впливало на зміну акаунтів, давай всі прруфи де були через це зміни акаунтів Япоперджую немає пруфів дальше нехай Адмін вирішує ти мені ніхто і користі з тебе для форума тежПотому что честнаЯ настолько тупорылая что не может больше двух слов связать в кучу!!! Она сколько раз залетала уже на чайку что тупо замахалась менять аккаунты!
её уровень IQ и словесный набор не даёт ей возможность создавать сложные комбинации из слов.
максимум что она может это поносный флуд типа "так і є' "їдем далі"!!!
Ти це кому пишеш давай почнемо розрулювати твої предяви чекаюТы серьёзно думаешь что иметь под боком такую тупорылую потную мышь как у тебя это плюс!?!?Не,ну понятно что по закладке бегает это да,это плюс!
хихихиТак ) нехай думає , що він Степан аххааа
Чекай-чекай!!! Я сьогодні не прейду! Спи сухенька!Ти це кому пишеш давай почнемо розрулювати твої предяви чекаю
Точно!? мабуть же ж ти вирішуєш з кого є користь а з кого нема!? мабуть спамить в флуділках за бабло це ж велика користь, а допомагать шопам відкриватися, перевіряти товар на якість магазини на сервіс це ж мабуть некорисно,ага!?ну-ну! Тобі ж вже говорили не чіпати тих кого не потрібно чіпати чи ти тупорила!?!?А тепер давай почнемо з того де твої пруфи, про то , що є зальоти на чайку, і саме головне, що це впливало на зміну акаунтів, давай всі прруфи де були через це зміни акаунтів Япоперджую немає пруфів дальше нехай Адмін вирішує ти мені ніхто і користі з тебе для форума теж
Потому что честнаЯ настолько тупорылая что не может больше двух слов связать в кучу!!! Она сколько раз залетала уже на чайку что тупо замахалась менять аккаунты!
её уровень IQ и словесный набор не даёт ей возможность создавать сложные комбинации из слов.
Попереджую востаннє, ще одне слово в мою сторону вирішувати буде Адмін я юзер який себе позіціонує, той хто виконує свою функцію для форуму, в ти ,як про тестер тримай себе в адекваті, взяв на себе відповідальність то і виконуй свої функції....я роблю свою роботу...не подобається тобі переходь у звичайні юзерри...ти зараз як маленьке диття....Потому что честнаЯ настолько тупорылая что не может больше двух слов связать в кучу!!! Она сколько раз залетала уже на чайку что тупо замахалась менять аккаунты!
Що ти мелеш йобнута?!?А тепер давай почнемо з того де твої пруфи, про то , що є зальоти на чайку, і саме головне, що це впливало на зміну акаунтів, давай всі прруфи де були через це зміни акаунтів Япоперджую немає пруфів дальше нехай Адмін вирішує ти мені ніхто і користі з тебе для форума теж
Лічи голову, бо то вже все!!!Попереджую востаннє, ще одне слово в мою сторону вирішувати буде Адмін я юзер який себе позіціонує, той хто виконує свою функцію для форуму, в ти ,як про тестер тримай себе в адекваті, взяв на себе відповідальність то і виконуй свої функції....я роблю свою роботу...не подобається тобі переходь у звичайні юзерри...ти зараз як маленьке диття....
Я попередив
Що ти мелеш йобнута?!?такого в природі не існує!!!
Точно!? мабуть же ж ти вирішуєш з кого є користь а з кого нема!? мабуть спамить в флуділках за бабло це ж велика користь, а допомагать шопам відкриватися, перевіряти товар на якість магазини на сервіс це ж мабуть некорисно,ага!?ну-ну! Тобі ж вже говорили не чіпати тих кого не потрібно чіпати чи ти тупорила!?!?
Потому что честнаЯ настолько тупорылая что не может больше двух слов связать в кучу!!! Она сколько раз залетала уже на чайку что тупо замахалась менять аккаунты!
Попереджую востаннє, ще одне слово в мою сторону вирішувати буде Адмін я юзер який себе позіціонує, той хто виконує свою функцію для форуму, в ти ,як про тестер тримай себе в адекваті, взяв на себе відповідальність то і виконуй свої функції....я роблю свою роботу...не подобається тобі переходь у звичайні юзерри...ти зараз як маленьке диття....
Я попередив
Я попереджав ...а я своє слово тримаю @Alexxghost зверни увагу, я попереджав декілька разЛічи голову, бо то вже все!!!
алекс уже не модер)Я попереджав ...а я своє слово тримаю @Alexxghost зверни увагу, я попереджав декілька раз