- Реакции
- 9.232
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пруфи , давай підтверджуй свої слова фактамиНа ББ уже получили предупреждение о за провокации издесь скоро получат!
Я не гроза, я звичайний фанат який працює на благо ) і якому на дорозі завжди попадаються такі нитки , які не мають можливості чи не можуть чи лінуються писати , а хочуть мати те саме, що ті, які пишуть і придумують то боти пишуть, то конкурс не такий, то ще щось...Всі зернові ..ти хочеш двома тріпами замінити мою місячну працю, ...ти єдине що можеш це попросити пробу і потім написати тріп і ходити як пінгвін дутися,що ти перець, в люди тут кожен день пашуть ...щоб форум був в топі і шопи теж... Ти на банер пишеш скількі ) 200 смс , в я пишу кожен місяць по 4 -5 тисяч це тут і ще на бб майже стількі .) Тому не ний а беру свою Сару і підіть гулятиНу оно думает по-другому, что он тип-тип!!! Гроза форумов!)))
меф это сольЦе печально, а саме цікаво, що будуть доказувати шо МЕФЕДРОН це не соль
та не чiпай iхЯк я не старався відноситися до всіх з розумінням , ці нюхосоли не каються
диметовый тэлэсык?попросити пробу і потім написати тріп і ходити як пінгвін дутися,що ти перець
добрых утровДоброе утро) форум чуть прилег, только смогла зайти
Как настроение? Какие у кого планы на выходные?