- Реакции
- 9.784
НОВОГОДНИЙ КОНКУРС ВОТ ВОТ НАЧИНАЕТСЯ!!! 

Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ну от люди кажуть все зараз не так...в я рахую все точно саме такБлять да, вот если бы все понимали это с такой стороны
Ну от люди кажуть все зараз не так...в я рахую все точно саме так
Так вона щей потім трошки горіла..я завжди брав жовті чи оранжеві вони завжди довше горілиКороче взял дешёвую зажигалку, мало того что проработала пару дней
Шо ж ти такий як казала моя мама рукожопий . АяяйУронил, разлетелась на все возможные элементы![]()
Это была чёрная, ну и срань редкостнаяТак вона щей потім трошки горіла..я завжди брав жовті чи оранжеві вони завжди довше горіли
Я ці шо клацають не беруЭто была чёрная, ну и срань редкостная
Редко бывает)Шо ж ти такий як казала моя мама рукожопий . Аяяй
Я беру ці що чиркають правда мозоль на великому пальці але потім притераєттсч і можна бички тушитиРедко бывает)
Да, дороже но надёжнееЯ беру ці що чиркають правда мозоль на великому пальці але потім притераєттсч і можна бички тушити
Так це точноДа, дороже но надёжнее
Но что-то пошло не такНормально вони все придумали
Просто коли крали гроші треба було хоть упаковки знищувати там на штрих колах були маячкиНо что-то пошло не так![]()