- Реакции
- 10.869
Coming soon…
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Бля садомія ростеОн хочет приятного деда, видимо![]()
У нас тут новогодняя атмосфера праздничная. Таким не занимаемся)Видел ли кто тут услуги трафаретчиков и спортиков?
Це все вилазить боком мусі пусі в дитинстві...мене піздив батя, учив правді, потім діскатеки, ланцюги, штахети з гвоздями....І саме головне спорт не такий як зараз .фітнес для для дівчат.... Раніше спорт і одразу перевірка досвіду ....Куда я попал, господи боже?! До чего наркотики доводят. А ещё говорят на мефедронщиков что-то! Тьфу!
Так він наче теж старий, а щось не теЦе все вилазить боком мусі пусі в дитинстві...мене піздив батя, учив правді, потім діскатеки, ланцюги, штахети з гвоздями....І саме головне спорт не такий як зараз .фітнес для для дівчат.... Раніше спорт і одразу перевірка досвіду ....
Цей досвід теж присутній ) Зараз ціную тепло і те,що маю...і вас цінуюМеня васпітала уліца под мостом
Так ты становился сильней?!Меня васпітала уліца под мостом
Деньги в раздевалке не воровалТак ты становился сильней?!
Та ну , бро якщо по делу і працюєш щипачом я не таке не засуджую, головне не брати в бідних і нужденних...а так, тим більше якщо питання стоїть життя і смерті тобто вижити , то я рахую це не кража, а вихід з ситуаціїДеньги в раздевалке не воровал
О, ничёсе! Вот это правильно мыслишь. Чалился на киче?Та ну , бро якщо по делу і працюєш щипачом я не таке не засуджую, головне не брати в бідних і нужденних...а так, тим більше якщо питання стоїть життя і смерті тобто вижити , то я рахую це не кража, а вихід з ситуації