- Реакции
- 10.855
Coming soon…
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мне подсобником не светит... панически боюсь болгарку шо маленькую что большую)))Я нерозумію одного якщо є здоров'я бігати і ходити ризикувати здоров'ям то чому не піти на підсобну роботу поноси пісок чи ще щось і май 1 К в день і спи спокійно але ж ні треба мати доступ до халяви в лапках
А може і може, але хай не в нас)По іншому і бути не може!
Я навіть не знаю, що тобі сказати на це)))Мне подсобником не светит... панически боюсь болгарку шо маленькую что большую)))
Я вообще работы боюсь!)Мне подсобником не светит... панически боюсь болгарку шо маленькую что большую)))
Та бро ясен пень что голод не тетка..надо будет и болгаркой поработаю...хотя я больше люблю отбойником...разрушать это прикольноЯ навіть не знаю, що тобі сказати на це)))
Но жрать иногда хочется)Я вообще работы боюсь!)
Ну це да мощний інструмент я на бетоні проробив багато часу я знаю що таке воноТа бро ясен пень что голод не тетка..надо будет и болгаркой поработаю...хотя я больше люблю отбойником...разрушать это прикольно
Ох мамочки де це ти так навчився)))Топим до талого!
А я кладовщиком работал...но когда видел как типы отбойником...просил их дать мне поработать... просто в кайфНу це да мощний інструмент я на бетоні проробив багато часу я знаю що таке воно
Та да особливо бошовські він сам в бетон лізеА я кладовщиком работал...но когда видел как типы отбойником...просил их дать мне поработать... просто в кайф
Пацанчики в наколках навчили))Ох мамочки де це ти так навчився)))![]()
Шо хоч може бути ахза аххаПацанчики в наколках навчили))
Не у нас маккита был основной инструментТа да особливо бошовські він сам в бетон лізе
Макітра в нас були болгарки дрелі...а так Бош ві хілтіНе у нас маккита был основной инструмент
Говорили "или топи до талого или нехер сечку трусить"))Пацанчики в наколках навчили))