- Реакции
- 10.844
Coming soon…
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Такі да,а краще взагалі не сприймати!)хай їм грець)То є факт ...маючи досвід життєвий я зрозумів одне в кожного в голові є своя шестерня без одного зуба а деяких є шестерня лише з одним зубом..Людей потрібно сприймати такими як вони є
Є тай є,аби моє не нюхали))Такі да,а краще взагалі не сприймати!)хай їм грець)
О що ж ти даєш їм нюхати аххаЄ тай є,аби моє не нюхали))
Так вони самі рилом лізуть,собаки))О що ж ти даєш їм нюхати ахха
То можливо ти ходиш там де непотрібно....Так вони самі рилом лізуть,собаки))
Ну нічо,буде їм по сраці,ана-ана)Так вони самі рилом лізуть,собаки))
Якщо хожу значить потрібно! Комусь може і не потрібно а мені нада!)То можливо ти ходиш там де непотрібно....
Я коли ходив в клуб і вночі ішов додому то а сусіда собака гавкала постійно морда під забором і всі знали що я іду...в мене був натовський балон три зірки...нецропаралітичний..я іду пянючий...а воно дзяв дзяв так достало я йому струю в носяру....Більше він ніколи негавкавНу нічо,буде їм по сраці,ана-ана)
То добре що вітер не в твою сторону був,а так би хз чим закінчилось би)Я коли ходив в клуб і вночі ішов додому то а сусіда собака гавкала постійно морда під забором і всі знали що я іду...в мене був натовський балон три зірки...нецропаралітичний..я іду пянючий...а воно дзяв дзяв так достало я йому струю в носяру....Більше він ніколи негавкав
Я коли ходив в клуб і вночі ішов додому то а сусіда собака гавкала постійно морда під забором і всі знали що я іду...в мене був натовський балон три зірки...нецропаралітичний..я іду пянючий...а воно дзяв дзяв так достало я йому струю в носяру....Більше він ніколи негавкав
Я їх і зараз люблю мені тоді було 16 п'яна морда яка природа нпз тоді аххаПяний позавчора ти більше любив природу!?))