- Реакции
- 10.839
Coming soon…
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Рубрика веселі історії!)Хахаха! А в мене кум є, сиділи спілкувалися нормально той підпив і давай варнякати!кума встала, взяла біту двічі оперезала то і пить покинув!))) і так буває)))
Жиза!)Хахаха! А в мене кум є, сиділи спілкувалися нормально той підпив і давай варнякати!кума встала, взяла біту двічі оперезала той і пить покинув!))) і так буває)))
Шось то неправдоподібно бро звучить хіба кума дворовая подруга пацанка аххаХахаха! А в мене кум є, сиділи спілкувалися нормально той підпив і давай варнякати!кума встала, взяла біту двічі оперезала той і пить покинув!))) і так буває)))
Ні,просто в двічі більша за кума)))Шось то неправдоподібно бро звучить хіба кума дворовая подруга пацанка ахха
ПривітВсім привіт як ви тут?
Ну добре йдем далі)Привітнормально! А в тебе все нормально?!)))
Як не положи то сидить буваєНі,просто в двічі більша за кума)))
Все пучком в мене броПривітнормально! А в тебе все нормально?!)))
Угу,шо постав шо положи! легше перитстрибнуть чим обійти)))Як не положи то сидить буває
Головне не попасти під вільне падінняУгу,шо постав шо положи! легше перитстрибнуть чим обійти)))
Ок!тоді нормВсе пучком в мене бро