- Реакции
- 10.836
Coming soon…
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Там спортіки ще ті,і зброї куча,а не вила!(Наркоділки не чоловіки?трансветити!?
То ж так саме такТам спортіки ще ті,і зброї куча,а не вила!(
))С вероятностью 99%Согласен,а по оканцовке-марганцовка
Та да це я порівняв!...озброєних до зубів спортивних мужиків і переляканих,зацькованих ухилянтів!)Непутай одне з другим ...ти вже не порівнюй чоловіків до наркоділків...неперегибай так вже
То шо ти вже боїшся тож не всі ухилянтиТа да це я порівняв!...озброєних до зубів спортивних мужиків і переляканих,зацькованих ухилянтів!)
Перегнув,явний перегиб!)
Ну хтось може,хтось ні!Ну то ви собі бійтеся раніше часу
Смисл бр'ояттся того чого не можнаа змінити
У кожного своя доля,і свій шлях широкий!)Ну хтось може,хтось ні!
Ех як тяжко коли вроде позитивні люди а тут оказується реалістичні пісімісти ... агов народ веселішеНу хтось може,хтось ні!
Кожен сам коваль свого щастяУ кожного своя доля,і свій шлях широкий!)
Я мабуть утримаюсь! Є достойніші,он копів півляма! Велком якто кажуть!)Ех як тяжко коли вроде позитивні люди а тут оказується реалістичні пісімісти ... агов народ веселіше
Зато форму гарну будем мати як фізичну так і військову...
Подумаєш там ногу чи руку відріжуть тож то мелочи все, а за то який квест буде від узилянта до військовослужбовця
Ти що вони ненавченіЯ мабуть утримаюсь! Є достойніші,он копів півляма! Велком якто кажуть!)
А на що вони учені,людей бить!?(Ти що вони ненавчені
Гоміки!)А на що вони учені,людей бить!?(
А на що вони учені,людей бить!?(